fbpx

Se Max Perssons spelstrategi

Se Max Perssons spelstrategi 1650 1650 Indoor Golf Group

En mycket intressant spelare att följa i nästa vecka är Max Persson som driver Sveriges största golfkanal på YouTube. Han är också frontfigur för Indoor Golf School och till vardags PGA Club Professional på Sand Golf Club.

Se videon om hur Max lägger upp sin spelplan hål får hål utifrån banguiden. Vi lovar att du kan ta lärdomar för ditt eget spel!

Anders Sjöstrand – till vardags golfkommentator i Viaplay – intervjuade Max tidigare i år när det stod klart att han fått ett wild card och snart ska spela sin största tävling någonsin!

Indoor Golf Group Challenge spelas på Allerum GK 25-28 aug är 1 av 2 svenska tävlingar på European Challenge Tour 2022 (den andra är Dormy Open) och en viktig tävling för alla svenska herrproffs som vill ta sig ut på DP World Tour.

Att arrangera en tävling på Challenge Tour medför att man får 50 Wild Cards som arrangör att disponera. Det är otroligt viktigt för Sveriges elitspelare att det arrangeras tävlingar på hemmamark så de kan ta del av Wild Cardsen, och här kommer en del av Indoor Golf Groups intressen in – vi står sporten nära och vill skapa förutsättningar för svenska elitspelare att nå ut på världstourerna! (Visste du att vi även låter alla svenska dam- och herrproffs träna gratis hos oss?). Tyvärr har förutsättningarna varit dåliga de senaste 10-15 åren för svenska herrar med endast ett fåtal svenska CT-tävlingar, vilket föranlett sparsamt med svenska framgångar på världsrankingen & världstourerna just nu. Vi vill bidra till att förändra den sitiuationen.

Indoor Golf Group delar på de 50 Wild Cards vi får med Svenska Golfförbundet. 30 st går till Svenska Golfförbundet som de disponerar ut till de bäst lämpade svenska spelarna, 15 st går till spelarna i Team Indoor Golf, 3 st tävlade vi ut i IGG Winter Challenge i dec 2021 varav Filip Fahlberg-Johnsson knep ett, 1 tävlade juniorerna om i Indoor Golf Junior Tour och 1 har getts till Max Persson från MXP Golf.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy