fbpx
OM INDOOR GOLF GROUP
Vi älskar golf. Året runt
Indoor Golf Group vill utveckla sporten golf i Sverige genom bra tillgänglighet, outstanding service, den bästa simulatortekniken, fokus på sporten och gedigen golfkunskap - allt med stort socialt ansvar så att alla kan, precis som vi: Älska golf. Året runt!

Indoor Golf Group har en vision om att driva golfutvecklingen i Sverige framåt och göra spelet tillgängligt för alla, året runt.

Hösten 2019 byggde grundarna en första anläggning på Lidingö GK med syfte att få juniorer och klubbmedlemmar att nyttja klubbens faciliteter även på vinterhalvåret. Snabbt insåg man att golfcentret med TrackMan-simulatorer var uppskattat i alla åldrar – både ungdomar och klubbmedlemmar spenderade mycket tid i hallen. Med en lyckad satsning i ryggen insåg man att fler golfare, landet runt, borde efterfråga samma möjlighet att utnyttja dagens moderna teknik till att spela golf inomhus.

Ambition: Skapa den bästa golfupplevelsen inomhus

Fler än 20 anläggningar.
Från Malmö till Östersund.
Och det är bara början.

Idén om en kedja med lättillgängliga anläggningar som kunde bli en social mötesplats för såväl juniorer som seniorer där sporten skulle vara i fokus, föddes. Som ett komplement till redan existerande golfklubbar och tränare skulle Indoor Golfs anläggningar möjliggöra att fler golfare runt om i landet skulle kunna utöva sitt fritidsintresse på en större del av året.

Du kanske spelar riktigt mycket och vill spela ännu mer? Året runt dessutom. Eller så vill du förbereda dig för att ta ett grönt kort? Kanske är det dags att leta upp de där gamla stickorna och ta upp golfen igen? Oavsett vilket, för oss är det viktigt att alla känner sig välkomna, ung som gammal, nybörjare som proffs!

Indoor Golf Group erbjuder den sportsligt bästa golfupplevelse man kan få inomhus, i fräscha lokaler, med kunnig serviceinriktad personal. Våra center drivs ofta av professionellt satsande elitspelare eller gedigna golfnördar – alla med fokus på hög servicenivå och full kompetens i hur man nyttjar TrackMan på bästa sätt. Vi har idag 20 center runt om i Sverige.

Vi tror på svensk golf. Bli en del av vår satsning.

Tekniken som Trackman använder i sina simulatorer är extremt precis och exakt i sin mätning. Och ett viktigt verktyg för elitgolfaren som vill satsa. Vi vill hjälpa till att fler får ta del av dessa möjligheter.

Dessutom sponsrar IGG ett antal elitspelare i deras satsningar. Bland annat genom Team Indoor Golf som står på gränsen till att etablera sig ute i Europa. Du kan läsa mer om teamet här

Genom att du spelar hos IGG så stöttar du även svensk golfutveckling. 5-10% av intäkterna går till satsningar inom detta område.

Indoor Golf Group har ytterligare bevisat teknikens precision genom att ha arrangerat den enda svenska proffstävlingen i golfsimulatorer tillsammans med Cutter & Buck Tour den senaste tre åren. I IGG Winter Challenge möts proffsspelare för att tävla mot varandra i simulatorerna med prispengar och wild cards till Challenge Tour i prispotten.

Tillsammans med Svenska Golfförbundet står vi värd för Indoor Golf Group Challenge på Landeryd – Vesterby Links v.34 2024. Det är den enda svenska Challenge Tour-tävlingen och den näst största tävlingen för året på svensk mark efter Volvo Car Scandinavian Mixed. Du kan läsa mer om tävlingen och hur du kan bli en del av den upplevelsen här

Socialt ansvarstagande & golfglädje året runt

IGG lägger stor vikt vid socialt ansvarstagande genom att stötta Barncancerfonden återkommande och genom att vara en trygg mötesplats för alla.

IGG har partnerskap med Svenska Golfförbundet, Golfamore, Golflivet m. fl. och har som ambition att sprida golfglädje till så många som möjligt under en längre del av året.

IGG har många nybörjare som insett fördelen med att börja lära sig inomhus innan man tar steget ut på en golfbana. Vi kommer fortsätta utveckla möjligheter för nybörjare att bekanta sig med golf på ett otraditionellt sätt och ser oss som ett komplement snarare än en konkurrent till golf ute.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy