fbpx
OM INDOOR GOLF GROUP
Vi älskar golf. Året runt
Indoor Golf Group vill utveckla sporten golf i Sverige genom bra tillgänglighet, outstanding service, den bästa simulatortekniken, fokus på sporten och gedigen golfkunskap - allt med stort socialt ansvar så att alla kan, precis som vi: Älska golf. Året runt!

Indoor Golf Group har en vision om att driva golfutvecklingen i Sverige framåt och göra spelet tillgängligt för alla, året runt.

Hösten 2019 byggde grundarna en första anläggning på Lidingö GK med syfte att få juniorer och klubbmedlemmar att nyttja klubbens faciliteter även på vinterhalvåret. Snabbt insåg man att golfcentret med TrackMan-simulatorer var uppskattat i alla åldrar – både ungdomar och klubbmedlemmar spenderade mycket tid i hallen. Med en lyckad satsning i ryggen insåg man att fler golfare, landet runt, borde efterfråga samma möjlighet att utnyttja dagens moderna teknik till att spela golf inomhus.

Ambition: Skapa den bästa golfupplevelsen inomhus

20 anläggningar.
Från Malmö till Östersund.
Och det är bara början.

Idén om en kedja med lättillgängliga anläggningar som kunde bli en social mötesplats för såväl juniorer som seniorer där sporten skulle vara i fokus, föddes. Som ett komplement till redan existerande golfklubbar och tränare skulle Indoor Golfs anläggningar möjliggöra att fler golfare runt om i landet skulle kunna utöva sitt fritidsintresse på en större del av året.

Du kanske spelar riktigt mycket och vill spela ännu mer? Året runt dessutom. Eller så drömmer du bara om att förbereda dig för ett grönt kort till sommaren. Eller är det dags att leta upp de där gamla stickorna och att ta upp golfen igen? Oavsett vilket, för oss är det viktigt att alla känner sig välkomna, ung som gammal, nybörjare som proffs!

Indoor Golf Group erbjuder den sportsligt bästa golfupplevelse man kan få inomhus, i fräscha lokaler, med kunnig serviceinriktad personal. Våra center drivs ofta av professionellt satsande elitgolfare eller gedigna golfnördar – alla med fokus på hög servicenivå och full kompetens i hur man nyttjar TrackMan på bästa sätt. Vi har idag 20 center runt om i Sverige.

Vi tror på svensk golf. Bli en del av vår satsning.

Tekniken som Trackman använder i sina simulatorer är extremt precis och exakt i sin mätning. Och ett viktigt verktyg för elitgolfaren som vill satsa. Vi vill hjälpa till att fler får ta del av dessa möjligheter.

Dessutom sponsrar IGG ett antal elitspelare i deras satsningar. Bland annat genom Team Indoor Golf som består av spelarna Felix Pålson, Adam Eineving, Mikael Lindberg och Adam Blommé. Du kan läsa mer om teamet här

Genom att du spelar hos IGG så stöttar även du Svensk golfutveckling då nästan 10% av intäkterna går till satsningar inom detta område.

Indoor Golf Group har ytterligare bevisat teknikens precision genom att arrangera Nordens första proffstävlingar i golfsimulatorer tillsammans med MoreGolf Mastercard Tour och danska Ecco Tour. På touren möts proffsspelare för att tävla mot varandra i simulatorerna. Med prispengar och Wild Cards på Challenge Tour i prispotten.

Vi står värd för Indoor Golf Group Challenge på Landeryd – Vesterby Links v.35 2023 – en av Europas största herrtävlingar som ingår i European Challenge Tour. Du kan läsa mer om tävlingen och hur du kan bli en del av den upplevelsen här

Socialt ansvarstagande & golfglädje året runt

IGG lägger även stor vikt vid socialt ansvarstagande. Detta genom att stötta Barncancerfonden återkommande, och genom att vara en trygg mötesplats för alla.

IGG har partnerskap med Svenska Golfförbundet, Golfhäftet, Golf GameBook, Golf Plaisir m. fl. och har som ambition att sprida golfglädjen till så många som möjligt, under en längre del av året.

IGG har många nybörjare som insett fördelen med att börja sin karriär inomhus så att de kan få den bästa möjliga upplevelsen första gången de väl sätter sin fot ute på en golfbana. IGG kommer fortsätta att utveckla möjligheter för nybörjare och golfintresserade att bekanta sig med golf för att förhoppningsvis bli inbitna golfare med klubbtillhörighet och ett aktivt spelande året runt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy