fbpx
Klara. Färdiga. Golf!
Smarta tips och trix runt din golfträning som gör dig till en ännu bättre golfare.
Snabb feedback på din sving? Testa vår Online Coachning!
✓ Filma din sving
✓ Ladda upp dina filmer enkelt och snabbt!

Du får en analys och några träningstips från våra välrenommerade PGA-tränare inom 48 timmar.

KAMPANJ: Prova på vår Träningsfeedback Online till halva priset!
(Nu: 125 kr/tillfälle. Ord pris 250 kr/tillfälle)

Nybörjarkurs eller avancerad kurs? Privatlärare eller gruppträning?

Boka in lektioner med någon av alla våra partnertränare. De är ivriga att få hjälpa till och utveckla ditt golfande och hjälpa till att hitta rätt väg mot en riktigt fin utesäsong.

MAX PERSSON

Indoor Golf School

Med Max Persson

Max driver en av Sveriges största golfkanaler på YouTube, MXPGolf och riktar sig mot alla kategorier av golfare. Spana in Max filmer här hos oss som hjälper dig utveckla ditt golfspel oavsett om det gäller hur du kommer igång med golfen eller om det handlar om vilken träningsinriktning du bör ta.

Lär dig allt om TrackMan 4

med Pontus Stjärnfeldt

Här hittar alla instruktionsfilmer med Pontus som förklarar och visar funktioner, inställningar och hur man går tillväga på många av Trackmans olika funktioner, möjligheter och hur får får ut maximalt av din din spel- och träningstid med Trackman hos oss

3 månader gratis med Golf Guru

I samarbete med Golf Guru erbjuder vi just nu alla Indoor Golf Groups medlemmar 3 månader gratis användning av appen Golf Guru. Du laddar ned appen och använder koden INDOOR_3MF på betalningssidan  appen för att starta dina 3 fria månader av användning.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy