fbpx
Träna golf i Trackman
Med hjälp av Trackman kan du ta din golf till nya höjder! Här hittar du kurser, partnertränare och videos som ger smarta tips och trix för din golfträning i Trackman.

TrackMan-tips

Allt du behöver veta om TrackMan

Lär dig olika funktioner och hur man nyttjar TrackMans på bästa sätt via videos. Bli inspirerad att få ut maximalt nöja av din tid hos oss!

Träningstips

Sänk ditt hcp

Här hittar du inspirerande träningsvideos om: Spelstrategi | TrackMan-värden | Tester | Träningspass

Få träningstips – testa Online-lektion!
✓ Filma din sving
✓ Ladda upp via hemsidan!

Du får en analys och träningstips från våra välrenommerade PGA-tränare inom 48 timmar.

250 kr/tillfälle (125 kr för medlemmar)

Nybörjarkurs eller avancerad kurs? Privatlärare eller gruppträning?

Boka in lektioner med någon av alla våra partnertränare. De är ivriga att få hjälpa till och utveckla ditt golfande och hjälpa till att hitta rätt väg mot en riktigt fin utesäsong.

Gratis svingtips av tränare!

Svingtipstimmen – varje vecka

Boka tid när vi har tränare på plats så får du gratis svingtips! Tränaren går runt mellan simulatorerna och ger korta instruktioner anpassade för var och en, baserat på vad tränaren ser i din sving och din Trackman-data.

90 min kurs

Träna med Trackman – varje vecka

Förstå din golf! Detta är en mycket prisvärd kurs för 290 kr där du lär dig praktiskt hur du kan använda Trackman på bästa sätt. Den är designad för alla oavsett hcp-nivå som är nyfikna på hur modern teknologi kan appliceras inom golf. Ingen tidigare erfarenhet av Trackman krävs.

9-hålsmatcher med Team Indoor Golf

Kolla in och ta lärdomar av när några av spelarna i Team Indoor Golf spelade 9-hålsmatcher i Trackman! Spelarna tävlar annars på DP World Tour, Challenge Tour och Moregolf Mastercard Tour.

Demodagar

I samarbete med IGG Concept Store och de stora klubbtillverkarna har vi demodagar på många center vid olika tillfällen. Kolla in vilka tider som erbjuds nära dig och boka en kostnadsfri Custom Fitting.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy