fbpx

Max Persson rond 1 på CT

Max Persson rond 1 på CT 1080 1080 Indoor Golf Group

Max Persson som har en av Sveriges största golfkanaler på YouTube tog sig runt på 78 slag på rond 1 av Indoor Golf Group Challenge. Det är otroligt kul att se Max stora leende på läpparna när han spelar golf, även om resultaten inte helt uppnådde hans förväntningar.

LEADERBOARD

Indoor Golf Group Challenge spelas på Allerum GK 25-28 aug är 1 av 2 svenska tävlingar på European Challenge Tour 2022 (den andra är Dormy Open) och en viktig tävling för alla svenska herrproffs som vill ta sig ut på DP World Tour.

Att arrangera en tävling på Challenge Tour medför att man får 50 Wild Cards som arrangör att disponera. Det är otroligt viktigt för Sveriges elitspelare att det arrangeras tävlingar på hemmamark så de kan ta del av Wild Cardsen, och här kommer en del av Indoor Golf Groups intressen in – vi står sporten nära och vill skapa förutsättningar för svenska elitspelare att nå ut på världstourerna! (Visste du att vi även låter alla svenska dam- och herrproffs träna gratis hos oss?). Tyvärr har förutsättningarna varit dåliga de senaste 10-15 åren för svenska herrar med endast ett fåtal svenska CT-tävlingar, vilket föranlett sparsamt med svenska framgångar på världsrankingen & världstourerna just nu. Vi vill bidra till att förändra den sitiuationen.

Indoor Golf Group delar på de 50 Wild Cards vi får med Svenska Golfförbundet. 30 st går till Svenska Golfförbundet som de disponerar ut till de bäst lämpade svenska spelarna, 15 st går till spelarna i Team Indoor Golf, 3 st tävlade vi ut i IGG Winter Challenge i dec 2021 varav Filip Fahlberg-Johnsson knep ett, 1 tävlade juniorerna om i Indoor Golf Junior Tour och 1 har getts till Max Persson från MXP Golf.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy