fbpx

Starta tävlingen i Trackman:

  1. Tävlingsinbjudan skickas till den mailadress du har registrerat på ditt GolfBox-konto där du anmälde dig. Om du har TrackMan-appen dyker inbjudan även upp där. Acceptera tävlingsinbjudan. OBS! Om du anmäler dig efter tävlingens startdatum kan det ta upp till ett dygn innan du får inbjudan skickad till dig.
  2. När du kommer och ska spela på ett IGG-center, börja med att logga in på din TrackMan-profil innan du startar rundan – du måste spela inloggad. OBS! Din TrackMan-profil måste vara registrerad på samma mailadress som du fick inbjudan till för att du ska kunna hitta och starta tävlingen. Du trycker på Sign in för att logga in, längst ner till vänster på skärmen. Det är inte tillåtet att spela som Guest Player.
  3. Ditt Username i TrackMan måste vara samma som ditt riktiga namn – det är ditt Username som kommer synas i leaderboards i TrackMan.
  4. När du är inloggad på din profil och har accepterat tävlingsinbjudan hittar du tävlingen under Tournaments.
  5. Filma varje runda med mobilkamera. Detta måste göras p.g.a. 1) man ska kunna validera att man själv har spelat sin runda 2) vid eventuella tekniska problem finns möjlighet för domarkommittén att använda videon för bedömning om korrigeringar i resultat. Filmen behöver inte skickas in per automatik om det inte efterfrågas av tävlingsledningen.
  6. Spela klart rundan – när du väl har startat en runda har du inte möjlighet att avbryta den och spela om. Undantag kan ske vid svårare tekniska problem som gör det omöjligt att färdigställa en runda. Det är tillåtet att spela rundorna när man vill under tävlingsveckorna, båda rundorna behöver inte spelas vid samma tillfälle.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy