fbpx

Kan Mikael Lindberg göra det igen?

Kan Mikael Lindberg göra det igen? 1900 1678 Indoor Golf Group

Indoor Golf Group Challenge har gett fina framgångar för våra svenska spelare i de första två upplagorna. Förra året slutade Jesper Svensson på en andraplats i sin väg till att ta DP World Tour-kort inför i år och 2022 vann Mikael Lindberg debutupplagan – något som i slutändan bidrog till att ge honom ett DP World Tour-kort 2023.

 

Mikaels debutår på DP World Tour blev inte vad han hoppades på och han är därför tillbaka och spelar på European Challenge Tour i år. Men han verkar ha hittat formen igen – efter seger i Sydafrika i februari och ett par andra bra tävlingar leder han (i början av april) Race to Mallorca och har god chans att ta sig tillbaka till DP World Tour nästa år. Det är långt kvar av säsongen än men som det ser ut nu kommer Indoor Golf Group Challenge återigen att bli en viktig pusselbit för Mikael i sin jakt att slå sig ut i världen!

IGG Challenge 2024 spelas 22-25 aug på Landeryd – Vesterby Links. Det finns möjlighet att vara med i vår Pro-Am den 21 aug och spela med namn så som Mikael Lindberg, Matteo Manassero och Jesper Svensson (de två sistnämnde spelar numera på DP World Tour men har varit med i IGG Challenge föregående år).

Läs allt här om Indoor Golf Group Challenge 2024.

Resultatlista 2022

Resultatlista 2023

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy