fbpx

IGG Challenge – Runda 3

IGG Challenge – Runda 3 1574 1050 Indoor Golf Group

Runda 3 är nu färdigspelad.

När vi tagit oss in på dag 3 var det en hel del golf som skulle spela. Vi hade halva fredagen att ta i kapp och hela lördagen att fortsatt spela. Starten gick redan klockan 8 på morgonen och då spelades fredagens runda 2 klart, när alla spelare kommit in drogs cutten på -2. När klockan slog 15 gick första bollen ut på sitt tredje varv. Spelarna gick på bra men sista bollarna hann bara till 10an innan det blåstes av för mörker. Tidig morgon nalkades för spelarna, redan 07:45 gick starten.

Dag 4 – Runda 3
Tidig morgon nalkades för spelarna, redan 07:45 gick starten. Efter runda 3 har vi fortfarande dansken Jeppe Kristian Andersen i topp på hela -16. Tätt därefter hittar vi tysken Maximilian Rottluff på -15 som jobbade sig upp för ledartavlan under tredje rundan. Bäste svensk hittar vi på delad tredje plats på -13 och det är David Nyfjäll. Det börjar dra ihop sig och det är olidligt jämt i toppen för spelarna, missa inte uppgörelsen på sista varvet när det skall avgöras.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy