fbpx

IGG Challenge – Runda 2

IGG Challenge – Runda 2 1574 1050 Indoor Golf Group

Runda 2 är nu färdigspelad.

Dag 2 var ett ovisst kort redan från start. Vi fick åter idag bevittna mycket bra golf trots de svåra förutsättningarna med allt regn som föll.  Inte minst imponerade Maximilian Rottluffs HIO på hål 5!!

De flesta av spelarna som gick ut på förmiddagen hade turen (eller oturen) att kunna spela färdigt sina rundor. Eftermiddagspasset var en annan historia när regnet ökade sin kraft så pass mycket att det till slut blev ospelbart och tävlingsledningen fick ta beslutet att avsluta för dagen och återuppta runda 2 på lördag kl. 8.

Dag 3 – Runda 2
När spelarna kommer till banan på lördag har vädret ändrats totalt och solen skiner än en gång på Vesterby Links. När spelet återupptogs kl. 8 på morgonen så var spelarna redo att tackla banan återigen. Många birdies där några spelare gjorde ett ryck och vandrade upp på ledartavlan. I ledning har vi dansken Jeppe Kristian Andersen som kom in på -7 för dagen och ligger totalt på -14 efter de två första rundorna. Tätt därefter har vi svensken och Team Indoor spelaren Jesper Svensson som återigen spelade bogeyfritt och kom in på -7.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy