fbpx

NATIONELLA KLUBBMÄSTERSKAPSVECKAN

19-25 APRIL 2021

Klubbmästerskap 2021

TÄVLINGSINBJUDAN & TÄVLINGSREGLER

Nu välkomnar vi alla medlemmar i någon av våra IndoorGolfGroup anläggningar att vara med och spela om vår nationella mästartitel. Vi har en Scratch- och en damklass. Vi kommer även ha en HCP-klass blandat damer och herrar där man spelar på 75% av sitt registerade GIT HCP.

Tävlingarna spelas i TrackMan-simulatorer på Indoor Golf Groups center och man möter spelare från hela landet. Tävlingen avgörs i Dominicanska Republiken på Casa de Campo och den magiska banan Theet of the dog.

Tävlingarna genomförs smittspridningssäkert i våra anläggningar och möjliggör att alla spelare kan komma igång med golfsäsongen på bästa sätt! Tävlingen är utspridd över 7 dagar på 14 center och vi tillåter max 2 tävlande spelare per simulator – vi understiger därmed med god marginal maxantalet som får vistas i våra lokaler.

Självklart spelar man endast om man är frisk och för övriga förhållningsregler följ vår information hur vi hjälps åt att begränsa smittspridningen som finns anslagen i våra lokaler.

SINGEL, Scratch tävling

 • 18 hål slagtävling brutto, med puttning (gimmie <2,5 meter)
 • 1 klass för herrar, 1 klass för damer
 • Bana: Casa de Campo ”Theeth of the Dog”, Dominkanska Republiken

Singel, nettotävling

 • 18 hål slagtävling netto, med puttning (gimmie <2,5 meter)
 • 75% av officiellt SGF-hcp gäller (angivet i GIT)
 • 1 gemensam klass för Herrar & Damer – Mix tävling med herr och dam-tee
 • Bana: Casa de Campo ”Theeth of the Dog”, Dominkanska Republiken

För att delta i tävlingen: Boka lämplig tid på ett av våra golfcenter genom MATCHi. Använd rabattkoden golfguiden50 så får ni 50% rabatt på speltiden, tänk på att ha relevant tid för ditt spel beroende på om du spelar själv eller med kompis. När du kommer och ska spela kan du gå med i tävlingen som ligger under Tournaments. Logga in på din TrackMan-profil och starta.

STARTAVGIFT: Ingen startavgift, men endast medlemmar kan vara med i tävlingen.

SPELAVGIFT: Den avgift som gäller för tiden du bokat. Använder du koden golfguiden så får du 50% rabatt på spelavgiften.

PRISER:

SCRATCHTÄVLINGEN: 1:a pris 3000 kr i spelpott för nästa säsong, 2:a pris 2000 kr i spelpott, 3:e pris 1000 kr i spelpott.

NETTOTÄVLINGEN: 1:a pris 1500 kr i spelpott för nästa säsong, 2:a pris 1000 kr i spelpott, 3:e pris 500 kr i spelpott.

Vinnaren kommer dessutom få ett fint vandringspris och vinnartavlan kommer sitta uppsatt i den anläggning som spelaren hör hemma under den kommande säsongen. Vinnartavlan kommer även finnas digitalt på vår hemsida. 1:a-3:e pris i varje klass kommer även erhålla plaketter.

Bland deltagarna kommer även 10 golfhäften lottas ut beroende på totalt antal deltagare.

Lokalt kommer det under veckan även finnas en Längsta Drive och närmast pinnen tävling med lokala priser.

REGISTRERA RESULTAT

Efter avslutad runda ska resultat registreras på denna sida. Du kan också scanna QR-koden som finns uppsatt i lokalen och följa instruktionerna. OBS! fota ert scorekort innan ni stänger av TrackMan. Det ska bifogas i formuläret. Leaderboard finns på vår hemsida och kommer att uppdateras löpande där. 

INSTRUKTIONSFILM

Information och steg-för-steg-instruktioner för att delta i Klubbmsterskap 2021

  Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
  Integritetspolicy