fbpx

Indoor Golf Junior Tour 2021/2022

En tour uppdelad i 4 deltävlingar för alla juniorer upp till 21 år. Powered by Golf Game Book.

DELTÄVLING 2 (23 dec – 12 jan)

Christmas Championship 2021/2022

TÄVLINGSINBJUDAN & TÄVLINGSREGLER

Spelare födda -01 är välkomna att delta i Autumn Championship – den andra deltävlingen i Indoor Golf Junior Tour powered by Golf GameBook. Tävlingen spelas över 18 hål på jullovet och man kan delta i vilken Indoor Golf Group anläggning som helst i hela Sverige.

Vinnaren i pojkarnas Order of Merit vinner 1 WILD CARD TILL INDOOR GOLF GROUP CHALLENGE PÅ CHALLENGE TOUR som spelas på Allerums GK 2022.

Touren är uppbyggd så att den passar för alla, från elitjuniorer till nyblivna golfungdomar. Vi vill att alla juniorer ska ha kul med sin golf och sina vänner på loven! Man har möjlighet att delta i både singeltävling och lagtävling på samma gång, allt tack vara Golf GameBook-appen som utgör centralpunkt för resultatrapportering, leaderboards och Order of Merit. Varje tävling består av följande klasser:

KLASSER
 • Bästboll netto (Lag, 25% av totalt hcp – mixad klass)
 • Slaggolf netto (Singel, 70% av hcp – mixad klass)
 • Slaggolf brutto (Singel – egna klasser för pojkar/flickor)

Utångspunkten är att man spelar bästboll i tvåmannalag. Eftersom båda spelar sin egen boll får man både en individuell score och en lagscore. Den individuella scoren räknas både i brutto och netto-tävlingen, så man deltar i 3 tävlingar i 1. Det är inget krav på att delta i lagtävlingen – vill man endast ställa upp i singeltävlingen går det lika bra att spel själv.

Anmälan sker HÄR

SPELINSTÄLLNINGAR

Bana: Royal Troon, 18 hål
Spel med puttning, gimmie inom 2,5 meter
Pojkar spelar från Gul tee, flickor från Röd tee
Mulligans är inte tillåtet
Flaggplaceringar kommer vara medium
Stimp på green kommer vara 9

HUR GÖR JAG FÖR ATT VARA MED?

Alla får vara som har 36 i hcp eller lägre.

ANMÄLAN: Gå in och anmäl dig på vår tävlingssida på Golf GameBook klicka på Sign up och logga in med dina Golf GameBook-profil.
BOKA TID: Gå in i bokningssystemet för ett av våra center som du tänker spela på och boka speltid. Se till att du har Junior-medlemskap aktivt som ger priserna 200 kr/h kl 7-9 och 260 kr/h kl 9-16 på vardagarna (maila info@indoorgolfgroup.com om du inte redan har det). Skicka med samma mailadress som du har ditt MATCHi-konto på (Sweetspot på vissa anläggningar).
SPELA I TRACKMAN: Det är viktigt att varje spelare loggar in på sin TrackMan-profil, och sen går med i Junior Series-tävlingarna som ligger under Tournaments.
REGISTRERA RESULTAT: För att ditt resultat ska räknas måste brutto-resultatet registreras i Golf GameBook, samt att du måste ta ett foto på scorekortet du får i TrackMan och spara det så vi kan validera vid förfrågan. Brutto-scorerna ska överensstämma. Om du har problem att registrera ditt resultat i GameBook, skicka då in foto på scorekortet till info@indoorgolfgroup.com så registrerar vi resultatet.

ÖVRIGA VILLKOR
 • VIKTIGT: De pojkar som deltar i bruttoklassens Order of Merit för att kunna vinna 1 Wild Card till Indoor Golf Group Challenge måste filma sina rundor som ligger till grund för rankingpoäng (görs enkelt med mobilkamera). Den som vinner Order of Merit ska kunna skicka in videos på sina rankinggrundande rundor vid förfrågan.
 • Kostnad: 50 kr per person och runda i startavgift som Swishas på plats. Att boka speltid kostar 200 kr/h kl 7-9 eller 260 kr/h kl 9-16 på vardagarna. Övriga tider gäller priser enligt prislistan för juniorpriser.
 • Man får spela flera rundor – den bästa räknas.
 • Man får spela rundan eller flera rundor när man vill under tävlingsperioden.
 • Om du har problem att uppdatera din registrerade score till en ny bättre i GameBook, skicka då in foto på scorekortet till oskar.kerola@indoorgolfgroup.com så registrerar vi det nya resultatet.
 • Rundan i TrackMan måste spelas som inloggad på sin profil.
 • Score ska rapporteras i GameBook efter rundan (scorekortet från TrackMan måste dessutom fotas).
 • GameBook-appen måste laddas ner och konto registreras när man kommer till lokalen eller tidigare.
 • Vi rekommenderar att man anmäler sig till tävlingen senast 2 dagar innan man ska spela. Om man anmäler sig senare kan man fortfarande spela, men kan behöva vänta 1-2 dagar på att kunna registrera sitt resultat i Golf GameBook.
 • Man måste boka 1h per spelare för att hinna spela 18 hål med puttning.
TÄVLINGPRISER

Det kommer finnas priser för varje tävlingsklass och dessutom utlottningspriser för alla som deltar! Prisbordet kommer innehålla:

 • Pokaler till plats 1-3 i varje klass
 • Fria speltider
 • PRO V1 bollar från Titleist
 • Indoor Golf Group merchandise
 • Vinnaren i pojkklassens Order of Merit (bruttoklassen) vinner 1 Wild Card till Indoor Golf Group Challenge – vår Challenge Tour tävling på Allerums GK v.34 2022
 • De 3 högst rankade spelarna utöver Wild Card-vinnaren på Order of Merit i bruttoklasserna (både pojkar och flickor) bjuds in till att delta i pro-am till Indoor Golf Group Challenge.

  Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
  Integritetspolicy