fbpx

Svenska hopp i SC mixed

Svenska hopp i SC mixed 800 800 Indoor Golf Group

Svenska hopp i Scandinavian Mixed

Scandinavian Mixed är tillbaka och spelas denna gången på Vasatorp TC. Många svenskar är med i startfältet och vi lyfta fram några av de svenskar  som du bör hålla ett litet extra öga på.

Team Indoor Golf spelare

Jesper Svensson

En spelare som kommer ligga högt upp på vår lista över spelare som du borde hålla koll på. Hans resa har gått som en raket och han har tidigare i år tagit hem en seger på DP world tour. Vi hoppas såklart på vinst även denna tävlingen.

Lisa Pettersson

En av våra Team Indoor Golf spelare hade en mycket bra säsong förra året och vi hoppas såklart att Vasatorp är en bra bana för henne. Vi tycker att Lisa är väl värd att följa under tävlingen och att hon får till sitt spel under veckan.

Sara Kjellker

Nytillskottet i vårt team Sara är en duktig spelare som vi vet kan prestera när det verkligen gäller. Hon har fortfarande ingen seger på Ladies European Tour men här finns definitivt möjlighet till ett bra resultat.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy