fbpx

Partnertränare Donald Pearson

Partnertränare Donald Pearson 1000 1000 Indoor Golf Group

Partnertränare | Donald Pearson

Är du redo att ta din golfresa till nästa nivå?

Mitt namn är Donald Pearson. Certifierad PGA Tränare. Genom att kombinera min kärlek till golf med pedagogiska metoder strävar jag efter att skapa en miljö där varje individ kan utvecklas och uppnå sitt fulla potentiell på golfbanan. Att förstå varje elevs unika inlärningsstil och anpassa min undervisning därefter är kärnan i mitt engagemang för att främja både teknisk skicklighet och en varaktig kärlek till spelet.

Privatlektion
Personlig Träning 50 min
950 kr inkl matta

Under privatlektionerna eller i paketen så användes tekniska hjälpmedel så som Videoanalys, Trackman som mäter klubb och bolldata allt detta för en mera effektiv inlärning och feedback.

Länk till bokning
https://www.pearsongolf.com/booking-calendar/privatlektion?referral=service_list_widget

Lektionspaket
Paket med flera lektioner om 50 min.
Upptäck passionen för lärande och förbättring med mitt lektionspaket inom golf! Varje session är skräddarsydd för att maximera ditt lärande och fördjupa din upplevelse av spelet. Oavsett om du är nybörjare eller vill finslipa dina färdigheter, erbjuder jag engagerande och anpassade lektioner för att ta ditt golfspel till nya höjder. Gör varje slag meningsfullt och var redo att omfamna den fantastiska resan att bli en bättre golfspelare!

Länk till bokning
https://www.pearsongolf.com/booking-calendar/lektionspaket?referral=service_list_widget

Dessutom kommer vi ha väldigt roligt när vi lär oss gemensamt.
Mer info hittar du på min hemsida
www.pearsongolf.com

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy