fbpx

Partnertränare Sandra Westerdahl

Partnertränare Sandra Westerdahl 1000 1000 Indoor Golf Group

Partnertränare | Sandra Westerdahl

Utveckla din golf med Sandra Westerdahl, PGA Clubprofessional på Troxhammar GK och Mälarö GK

Arbetar sedan 25 år tillbaka med min stora passion, hur jag än vrider och vänder så är det mitt jobb som golftränare som jag verkligen gillar mest, ja förutom min man och våra två härliga killar! Passionen för att lära ut ligger mig varmt om hjärtat. Tycker det är vansinnigt roligt att utveckla golfare. Att få fram sitt budskap sin filosofi och få ta del av golfarens utveckling, det är magiskt kul!

Idag driver jag mitt varumärke Sandra´s Golf och erbjuder golfträning till alla golfspelare oavsett nivå, både damer och herrar. Erbjuder också populära golfresor till trevliga anläggningar där vi under en vecka spelar, tränar och har vansinnigt roligt ihop.

För mig så skall golfspelet vara lekfullt och lättsamt, min pedagogik är enkel och tydlig. Säger alltid att golfslaget skall kännas ”effordless”!!!

Privatlektioner
895:- vardagar kl.09:00-16:00 övrig tid 995:-.
alla priser är inkl.matthyra.

Erbjuder upplägg med träning över tid, enstaka träningstillfällen samt onlinecoachning.

Bokning via mail sandra@sandrasgolf.se eller 070-432 17 72 eller hemsida www.sandrasgolf.se

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy