fbpx

Leaderboard & Regler för tävlingen

Leaderboard & Regler för tävlingen 1118 1122 Indoor Golf Group

Regler för Östersund Indoor Matchplay våren 2022 
Serien spelas måndagar med startider kl 18:00 och 20:00.  Alla matcher ska så långt det går spelas måndagar, Om ett lag får förhinder så måste det meddelas tävlingsledningen via sms till Daniel på 070-566 89 26 och Fredrik på 070-344 19 92‬ samt motståndarna senast 4h innan matchstart. Gör man inte det får motståndarlaget poängen , dvs Walk Over (WO) Man bokar om tillsammans och meddelar tävlingsledning om ny önskad speltid (Ej Helger).

Vid eventuellt spel på helgen står laget själva för kostnaden och bokar via Sweetspot.

NI FÅR ANVÄNDA ER AV RESERV VID 3 TILLFÄLLEN OCH ERSÄTTAREN SKA HA LIKVÄRDIGT HCP SOM DEN HEN ERSÄTTER.

Spelform Foursome match utan hcp.
Officiell matchtid är klockan i hallen och matchen är slut när den kl slår hel.  Resultatet på senast färdigspelade hål gäller.
Det är Manual putting och gimmy inom 1,2-2,4 m, beroende på uppsättning av banan. Vi spelar olika banor vid varje omgång.Ni loggar in i Trackman som guest och utan hcp. Spelformen är Foursome Match.

Vid tekniska problem förutom fryst skärm som gör att matchen försvinner, görs bedömmning om matchen hinner startas om i annat fall spelas matchen vid senare tillfälle.

Vid vinst tilldelas en poäng
Delad match 0,5 poäng
Särskiljning är inbördes möten

Leaderboard på Ligaspel    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy