fbpx

Information & Regler för tävlingen

Information & Regler för tävlingen 1118 1122 Indoor Golf Group

Leaderboard på Ligaspel

Regler för Östersund Indoors Seriespel 


Serien spelas måndagar med startider kl 18:00 och 20:00.  Alla matcher ska spelas måndagar. Det är tillåtet att ta in reserv med lika hcp eller sämre. Kan man ändå inte spela matchen får man fråga motståndarlaget om dom vill spela matchen nästkommande vecka, och det är då det laget som avgör om det blir match eller ej. (kan dom inte blir det WO) Vill motståndarna spela matchen nästkommande vecka betalar det lag som flyttar matchen tiden för bokningen.

Spelform

Spelform Foursome match utan hcp.
Officiell matchtid  klockan i hallen och matchen är slut när den kl slår hel.  Resultatet på senast färdigspelade hål gäller.
Det är Manual putting och gimmy inom 1,2 m, beroende på uppsättning av banan. Vi spelar olika banor vid varje omgång.Ni loggar in i Trackman som guest och utan hcp. Spelformen är Foursome Match.

Vid tekniska problem förutom fryst skärm som gör att matchen försvinner, görs bedömmning om matchen hinner startas om i annat fall spelas matchen vid senare tillfälle.

Spelform

Vid vinst tilldelas en poäng
Delad match 0,5 poäng
Särskiljning är inbördes möten

Informationsträff första omgången

Kom 30 min innan den tid ni fått som starttid den 13/11, Ni kommer då få hjälp med ligaspel mm samt att vi svarar på eventuella frågor.

Välkommen

     Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy