fbpx

TrackMan-tips

Filmer som ger tips på funktioner i TrackMan

Bli inspirerad och ha ännu mer kul nästa gång du spelar i TrackMan!

Kom igång

Introduktionsinformation

I denna video berättar vi om det du behöver veta för att spela simulatorgolf på Indoor Golf Group. Simulatorgolf är för alla! Man kan spela gammal som ung, ny som rutinerad.

Funktioner i TrackMan

I den här videon förklarar vi de viktigaste funktionerna:
✓ Practice               ✓ Games
✓ Course Play        ✓ Tournaments

Lär dig skillanden på Shot Analysis och Driving Rangen

Träning i TrackMan kan ske på en rad olika sätt. I den här videon kommer vi att gå igenom två av de mest använda funktionerna när det kommer till träning.

Spel på bana

Inför rundan

Ställ in rätt inställningar för spel

Det finns en hel del olika inställningar som du kan göra innan du börjar spela. Du kan bland annat ställa in hårdhet på fairway och green, spela med eller utan puttning, eller spela från en kortare tee. Här får du veta allt du behöver innan du börjar spela.

Auto-puttning vs. manuell puttning

Simulatorgolf är lite speciellt, då du kan välja att spela med eller utan puttning. Här förklarar vi hur du ställer in de olika puttningsmetoderna och hur de fungerar.

Funktioner vid spel på banan

I den här videon visar vi allt som du behöver veta när du spelar på banan. Du lär dig vart du ser vilket par det är, vart man siktar, hur man ser vilken vind och om du ligger på fairway eller i ruffen.

Under rundan

Droppa i en TrackMan

När du är ute och spelar kan det vara bra att veta hur man droppar. Du kan även välja att droppa dig ur en bunker för att göra spelet enklare. Du kan också droppa dig ur buskar och liknande.

Kompensera för lutningen på banan i TrackMan

Precis som när du spelar ute kommer du i simulatorn hamna i olika lutningar som påverkar om bollen startar och skruvar höger eller vänster. I denna video pratar vi om hur du läser av lutningen och även visar hur det kan se ut när med lutning.

Lär dig chippa i TrackMan

I den här videon kommer vi att gå igenom hur du skall tänka när du Chippar i en TrackMan.

Slå bättre bunkerslag i TrackMan

Slå det perfekta bunkerslaget i TrackMan. I den här videon kommer vi att gå igenom hur du kan slå ett så bra bunkerslag som möjligt när du spelar bana i TrackMan.

Lär dig putta i TrackMan

För att få den bästa upplevelsen i TrackMan så rekommenderar vi er att testa att spela med puttning. Det kan vara lite svårt i början men när du har sett denna videon så kommer du att lära dig hur du skall tänka.

Lutning på green

När det kommer till greenen så kan det vara svårt att läsa hur det lutar. Med Grid-systemet så kan du se hur din boll kommer att rulla. Det kan vara uppför, nedför, höger eller vänster.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy