fbpx
Mot världstoppen.
TEAM INDOOR GOLF

4 unga elitspelare med målet att nå världstourerna.

Indoor Golf Group vill bidra till svensk golfs utveckling genom att göra golf till en året-runt-sport. Mer än 10% av våra intäkter går tillbaka till golfsverige genom att hjälpa unga elitspelare på olika sät att ta klivet ut på världstourerna.

2022 är vårt andra år med satsning på Team Indoor Golf som består av 4 spelare med potential att nå toppen. Vi stöttar ekonomiskt och med Wild Cards till Challenge Tour som vi erhållit genom att vi arrangerar Indoor Golf Group Challenge på Allerum GK 25-28 augusti. Denna tävling ger många svenska herrspelare även utanför teamet chansen att slå sig ut i Europa. Utöver teamet sponsrar vi även 8 ambassadörer, både killar och tjejer.

Se videos när teamet spelar mot varandra i TrackMan-simulatorerna, intervjuer med mer på vår YouTube-kanal.

Adam Eineving

Adam Eineving har landslagsmeriter och ett par segrar som proffs på sin meritlista, bland annat en på MoreGolf Mastercard Tour 2021. Adam vann även Footjoy Birdieligan 2021 på svenska touren, vilket berättigar honom till att kalla sig själv ”Birdiekungen”. Vid ingången av 2022 låg Adam ligger på plats 717 på världsrankingen och spelar 2022 på MGMT och Challenge Tour via Wild Cards.
Tävlingsresultat →

Adam Blommé

Adam Blommé har en gedigen college- och amatörkarriär bakom sig och har representera landslaget under många år och tagit flera mästerskapsmedaljer. Adam vann rankingen på svenska herrtouren MoreGolf Mastercard Tour 2021 efter 7 topp- 5 placeringar och har full spelrätt på Challenge Tour 2022. Vid ingången av 2022 låg Adam ligger på plats 556 på världsrankingen.
Tävlingsresultat →

Felix Pålson

Felix Pålson har varit en del av Indoor Golf Group sedan hösten 2020 som driven centerchef för Nacka Indoor Golf i Stockholm. Felix har erfarenheter från amatörlandslaget och har varit med och tagit mästerskapsmedaljer för Sverige. Vid ingången av 2022 låg Felix ligger på plats 1610 på världsrankingen och spelar 2022 på MGMT och Challenge Tour via Wild Cards.
Tävlingsresultat →

Mikael Lindberg

Nordens absolut hetaste spelare år 2020 som vann Nordic Golf League i överlägsen stil. 2021 gjorde han sin debutsäsong på Challenge Tour och slutade på en 70:e plats på rankningen och har full spelrätt 2022. I år siktar han på att nå topp-20 och avancera till DP World Tour. Vid ingången av 2022 låg Mikael på plats 467 på världsrankingen.
Tävlingsresultat →

Challenge Tour

Mikael Lindberg och Adam Blommé spelar 2022 på Challenge Tour. Eineving och Pålson gästspelar minst 6-7 gånger var genom Wild Cards och har chans att etablera sig vid framskjutna placeringar. Topp-20 på årets ranking får kort till Europatouren 2022.

Nordic Golf League

Nordiska Ligan är en gemensam ranking för tävlingarna på svenska proffstouren MoreGolf Mastercard Tour och danska Ecco Tour. Topp-5 på årets ranking får kategori på Challenge Tour 2023. Detta är Adam Eineving och Felix Pålsons huvudtour 2022.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy