fbpx

Påsklovspriser för golfälskande ungdomar

Som junior (För dig upp till 21 år) har du möjlighet att spela och träna till ett reducerat pris under påsklovets veckodagar (mån-fre) mellan kl 9-17.

Så här funkar det

Som junior (För dig upp till 21 år) har du möjlighet att spela och träna till ett reducerat pris under påsklovets veckodagar mellan kl 9-17. (Gäller ej helger/röda dagar)

Priset är 220 kr/tim för ett spelbås

För att nyttja detta pris anmäler du dig i ditt centers formulär på MATCHi (under aktiviteter) eller säger till på anläggningen så lägger vi till dig bland ungdomarna som har rätt till denna rabatt under lovet. Vi finns idag på 14 ställen runtom i Sverige. Du hittar ditt närmaste center här. Anmäl dig på det center du vill spela till reducerade priser under ditt påsklov.

OBS Har du gjort din anmälan på nätet så kan det ta några timmar innan din profil uppdateras så att du kan boka. Finns det lediga tider åk till anläggningen så fixar vi din profil direkt på plats så att du kan boka.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy