fbpx
Gratis deltagande | Ny tävling varje månad

Månadstävlingarna är till för dig som gillar att känna tävlingsnerven när du spelar! Det är ett enkelt upplägg som inte kostar något att vara med på och inte kräver föranmälan.

Formatet är singelspel, en klass med Trackman HCP och en Scratch. Varje tävling avgörs över 18 hål utan puttning i mixad klass. Notera att du måste spela inlogga på din Trackman-profil för att kunna delta, och du måste minst ha spelat 4 ronder tidigare som ligger till grund för ditt Trackman HCP. Leaderboard för respektive publiceras på denna sida.

LYCKA TILL!

November
Singel – Slagspel

Bana: Wentworth Golf Course
Flaggor: Medium
Fairway: Medium
Stimp: 9

LEADERBOARD

December
Singel – Poängbogey

Bana: Muirfield Village G.C
Flaggor: Easy
Fairway: Medium
Stimp: 9

LEADERBOARD

Januari
Singel – Slagspel

Bana: Liberty National GC
Flaggor: Medium
Fairway: Medium
Stimp: 9

LEADERBOARD

Februari
Singel – Poängbogey

Bana: Le Golf National
Flaggor: Medium
Fairway: Medium
Stimp: 9

LEADERBOARD

MARS
Singel – Slaggolf

Bana: Evian Resort Golf Club
Flaggor: Medium
Fairway: Medium
Stimp: 9

LEADERBOARD

APRIL
Singel – Poängbogey

Bana: TBA
Flaggor: TBA
Fairway: TBA
Stimp: 9

LEADERBOARD

TÄVLINGSINSTRUKTIONER

Starta tävlingen:

Du går med i respektive tävling under Tournaments för att få korrekta spelinställningar. Du måste spela inloggad på din Trackman-profil för att rundan ska räknas.

Spelinställningar:

Alla inställningar på flaggor och fairways kommer är medium och stimpen sätts till 9. Herrar spelar gul tee, damer spelar röd tee.

Problem med rundan?

Om du har problem kan du kontakta tävlingsledningen på resultat@indoorgolfgroup.com. Där beskriver du felet som har inträffat och varför det hände. Sen kommer vi att göra en bedömning på hur vi går vidare med problemet.

Priser

Priser för varje månadstävling baseras på vad det är för eventuell sponsor och antal deltagare. Det är inte prisbordet som står i fokus i vår månadstävling, det är att man ska kunna tävla om man vill på regelbunden basis. Som minimum kommer prisbordet bestå av fria speltimmar och ProV1-bollar. Vi kommer kontakta vinnare via den emailadressen som är angiven i Trackman. OBS! Har du inte fått ett mail, vänligen kolla i skräpposten.

Smarta appar att ladda ner för att få ut maximalt av din upplevelse

Sweetspot

Sweetspot är det bokningssytem vi använder för boka tider på våra anläggningar. Du behöver ha ett Sweetspotkonto för att boka och betala dina bokade tider.

GolfGameBook

Golf GameBook är det scoring-app vi använder. Ni kommer kunna följa ert eget resultat och alla deltagare resultat löpande i golfappen Golf GameBook där all officiell scoring görs.

Trackman-appen

TrackMan Golf är appen som håller koll på alla dina TrackMan-aktiviteter. Appen underlättar också väsentligt att spela i inloggat läge när du är på en simulator.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy