fbpx

Indoor Golf Junior Tour 2021/2022

En tour uppdelad i 4 deltävlingar för alla juniorer upp till 21 år. Powered by Golf Game Book.

Indoor Golf Junior Tour

Indoor Golf Junior Tour powered by Golf GameBook är öppen för alla juniorer upp till 21 år, tjejer som killar. Touren består av 4 individuella tävlingar som spelas i samband med skolloven, och tillsammans utgör en Order of Merit (för bruttoklassen). Touren startar i oktober på höstlovet och avslutas i samband med påsklovet på våren.

Vinnaren i pojkarnas Order of Merit vinner 1 WILD CARD TILL VÅR TÄVLING PÅ CHALLENGE TOUR som spelas på Allerums GK 2022. Läs vidare!

En serie tävlingar som passar alla juniorer

Touren är uppbyggd så att den passar för alla, från elitjuniorer till nyblivna golfungdomar. Vi vill att alla juniorer ska ha kul med sin golf och sina vänner på loven! Man har möjlighet att delta i både singeltävling och lagtävling på samma gång, allt tack vara Golf GameBook-appen som utgör centralpunkt för resultatrapportering, leaderboards och Order of Merit. Varje tävling består av följande klasser:

  • Bästboll netto (25% av lagets totala hcp – mixad klass)
  • Slaggolf netto (70% av individuell hcp – mixad klass)
  • Slaggolf brutto (klasser för pojkar/flickor – ingår på Order of Merit)

Varje tävling spelas över 18 hål i TrackMan med puttning. Utångspunkten är att man spelar bästboll i tvåmannalag, och att båda spelarna hålar i sin boll och därmed får både en individuell score och en lagscore. Den individuella scoren räknas dessutom både i brutto och netto-tävlingen, så man deltar i 3 tävlingar i 1! Det är inget krav att delta i lagtävlingen – vill man endast ställa upp i singeltävlingen går det bra att spel själv.

Varje deltävling har fina priser i sig för alla killar och tjejer, både till topplaceringar och som utlottningspriser! Som grädde på moset får vinnaren i Order of Merit på pojksidan 1 WILD CARD TILL ATT SPELA INDOOR GOLF GROUP CHALLENGE – vår Challenge Tour-tävling som arrangeras på Allerums GK i augusti 2022! Indoor Golf Junior Tour kan därmed bli en väg ut i Europa för alla svenska pojkjuniorer.

Klicka in på respektive tävling för att läsa mer detaljer!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy