fbpx
Få 50% rabatt med koden: GAMEBOOK50

Tjuvstarta säsongen!

Vässa golfformen innan utomhussäsongen kommer igång på riktigt.

50% rabatt på en bokning hos Indoor Golf Group

Skaffa en edge mot dina golfpolare och tjuvstarta säsongen hos oss! I vinter har vi öppnat 14 golfcenter från Malmö i söder till Östersund i norr, alla utrustade med marknadens bästa launch monitors – Trackman 4.

Varje center har golfsimulatorer där du kan spela 18 hål med en otrolig spelupplevelse på en av c:a 100 världskända golfbanor, eller börja träna själv med Trackman som proffsen, då kan du med hjälp av video, mätvärden och oändliga spelpositioner verkligen utveckla din golf

Erbjudande
Få 50% rabatt med koden: GAMEBOOK50

Du nyttjar erbjudandet genom att boka en tid på några av våra anläggningar som du hittar här Klicka på anläggningen som du vill spela på och mer info så kommer du sedan vidare till boka knappen.

Vi använder en bokningsplattform som heter Matchi. Är du inte registrerad som kund hos Matchi behöver du registrera dig så du kan betala och få kvittensen på din bokning. Är du redan kund så kan du söka upp anläggningen du vill spela på i deras app genom genom att skriva Indoor Golf i sökfältet efter det att du klickat på nära ikonen uppe i vänstra hörnet.

Vi ses!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy