fbpx

Frågor & svar

Här samlar vi svar frågor och funderingar kring bokningar, medlemskap och produkter mm. Är det något du funderar på som du inte hittar är du välkommen att kontakta oss direkt på kundservice.

Var finns vi?
Vi finns idag på 20+ ställen runtom i Sverige. Du ser var vi finns här.

Hur bokar och betalar jag?
Sweetspot är vårt bokningssystem. Du kan boka antingen här på webben (klicka på SPELA i menyn) eller i Sweetspot-appen. Du laddar ner appen här.

OBS! Avbokning sker i appen sweetspot där du bokade din tid, kom ihåg att du måste avboka 3 timmar innan bokad tid.

Vad kostar det?
Ordinarie spelpris ligger mellan 270-380 kr/tim för 1-4 pers, beroende på plats och tid. Se de olika priserna på olika tider/center här. Man betalar per simulator och inte per person. För att få ännu bättre priser kan du köpa medlemskap och/eller spelpott.

Vad innebär det att vara medlem hos Indoor Golf Group?
Till att börja med får du 2 fria timmar när du blir medlem, som är värda 540-760 kr beroende på när/var du spelar. Som medlem bokar du sedan tid med 15-20% rabatt på ordinarie timpris. Du får också möjlighet att spela för drop-in-singelpriser som är 175-225 kr/tim. Medlemskapet kostar 990:- och gäller fram till 30 september 2024. När du blir medlem kan du nyttja förmånerna på alla våra center.

Hur många gånger måste jag spela för att tjäna på att bli medlem?
Ett besök hos IGG är i genomsnitt c:a 1,5 timme. Det innebär att om du gör mer än 2-3 genomsnittliga besök det kommande året så sparar du pengar på att bli medlem!

Finns inga förmåner för juniorer och seniorer?
Jo, juniorer (upp till 25 år) och seniorer (60+) spelar med extra hög rabatt på vardagar dagtid, på det vi kallar Low time. Junior-/seniormedlemskapet ger 30% rabatt på de redan låga Low time-priserna! Man räknas som junior ända tills året man fyller 25 – vi vill även att alla studenter ska spela simulatorgolf till extra lågt pris.

Vad är Prime time och Low time?
Det är två olika ordinarie timpriser baserat på vilken tid på veckan du spelar. Prime time är på vardagar mellan kl 16-21 och helger kl 9-21, övriga tider är Low time. Klicka här för att se ett översiktligt schema på vilka tider som är vilka.

Vad är drop-in-singelpris?
Det är ett pris som gäller när du som medlem vill komma och träna ensam! Om vi inte har fullbokat får du komma in på dessa tider (som inte går att förboka) och spela för 175 kr/h eller 225 kr/h beroende på om det är Prime time eller Low time. Man kan spela för drop-in-singelpris även när våra center är obemannade, då ringer du support på 010-641 21 02 och väljer drop-in-tid i knappvalet. Drop-in-bokning kan göras tidigast 15 min innan speltiden startar. Priset gäller inte om de är fler än 1 som skall spela, då är det medlemspriser eller ordinarie priser som gäller!

Vad är en Spelpott?
Vill du spela mer och få mer i rabatt så är det självklara valet att köpa till en spelpott. Med en spelpott får du ännu lägre priser på dina redan låga priser. Du kan köpa spelpotter för 1425 kr, 2700 kr eller 4250 kr som ger spelkrediter för 1500 kr (5% rabatt), 3000 kr (10% rabatt), eller 5000 kr (15% rabatt). Med en spelpott kan du i kombination med medlemskap få totalt upp till 45% rabatt på dina bokningar. Din spelpott går att använda på alla våra center.

Finns det ett kort som gör att jag kan spela fritt hela säsongen?
Spelar du väldigt mycket golf så är säsongskortet något för dig. Det kostar 5990 kr och när du köper ett säsongskort kan du spela för så lite som 63 kr i timman. Kortet sträcker sig över hela säsongen och du betalar i början av året. Säsongskortet finns även i en plus-version som kostar 8990 kr där du får ännu fler timmar att spela för (om du är riktigt golftokig).

Kan jag komma på gruppträning hos er?
Ja! Vi erbjuder stående träningsevent varje vecka: Träna med Trackman är en kurs som ger dig förståelse för de grundläggande funktionerna i Trackman och hur du kan använda verktyget på bästa sätt själv. Svingtipstimmen är vårt andra stående träningsevent, där du får gratis svingtips av en tränare om du bokar en simulator på gällande tid. Dessutom har vi anslutna partnertränare hos oss som du kan ta privatlektioner genom.

Hur kan jag lära mig mer om Trackman?
För att lära dig mer om hur Trackman fungerar och vad den kan mäta, spåra och identifiera så finns en bra översikt på Trackmans sida. Den hittar du här. Vi rekommenderar dig också att vara med i vårt träningsevent Träna med Trackman där vi går igenom de viktigaste funktionerna.

Vår YouTube-kanal
Vi har samlat ihop ett svep med filmer där Pontus som driver Nacka Indoor Golf förklarar många av de vanligaste inställningarna och visar vad du behöver tänka på vid vissa spelsituationer. Vi fyller på med fler guider löpande så följ gärna vår  YouTube-kanal. Du hittar den här.

Trackman University
Har du redan kommit igång med Trackman och vill fördjupa din kunskaper kring vad alla olika parametrar har för betydelse för din utveckling? Gå gärna Trackman University som som du hittar på denna länk. Det är kostnadsfritt.

Skapa Trackman-konto
Här skapar du ditt Trackman-konto

Hur bokar och betalar jag?

Sweetspot är vårt bokningssystem. Du kan boka antingen här på webben (klicka på SPELA i menyn) eller i Sweetspot-appen. Du laddar ner appen här.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy