fbpx

ELKO Golf Challenge 2023

Tävlingsrundorna spelas på någon av Indoor Golf Groups anläggningar i Sverige. Banan som är vald i spelsimulatorn TrackMan är PGA Sweden National Lakes Course. Banan är utmanande, men balanserad, där de lätta delarna avlöser de svåra.

Spelperiden pågår mellan 15 januari – 15 juni 2023. ELKO Golf Challange avslutas med finalspel och prisutdelning.

ANMÄLAN/DELTAGANDE
Du anmäler ditt deltagande till din lokala ELKO-säljare som kommer att synka en tid och plats som passar.

VILL DU TESTA PÅ SIMULATORGOLF INNAN?
Testa 1 timmes träning och spel med TrackMan 4 till halva priset. Använd kod: ELKO50. Koden kan användas 1 gång/per- son t.o.m 1 maj 2023.

Nu kör vi!

Grundspelet på Indoor Golf Group – Så här funkar det

1. Skapa ett Sweespotkonto
Ladda ner appen på sweetspot.io. Det är denna app du använder för att boka din starttid. (Oftast är det din ELKO-säljare som bokar din tävlingstid) men det är även i Sweetspot du bokar din starttid/prova-på-tid och använder den kod du fått i din inbjudan.

2. Skaffa Trackman-appen
Ladda ner Trackman-appen och skapa ett konto där. Trackman-kontot behövs för att du ska kunna identifiera dig på tävlingen och hamna på leaderboard med din spelade runda.

3. På plats hos Indoor Golf
Öppna Trackman-appen och scanna QR-koden i högra hörnet på den bokade speldatorn. Du blir då inloggad med ditt ID. Gå sedan till valet Tournaments och väljer ELKO Golf Challenge 2023.

När frågan om HCP dyker upp anger du ditt HCP som du har officiellt på GIT. Om du inte har något officiellt handicap slår du in 36.

Tryck Start Game och lira.

Lycka till!

Om du har några som helst problem/funderingar så mailar du in till elko@indoorgolfgroup.com så får du hjälp så fort det bara går.

Mer info om simulatorgolf och hur det funkar

Indoor Golf School – Golfskola med Max Persson
Utveckla ditt golfspel oavsett om det gäller golfteknik, spelstrategi eller träningsinriktning. Max Persson från MXPGolf ger tränings- och inspirationstips! Du hittar hans filmer här

Instruktionsfilmer
På vår YouTube-kanal hittar du massor av tips, trix och instruktioner kring spel i Trackman. En bra start är att gå igenom några av Pontus filmer som du hittar här

Smarta appar att ladda ner för att få ut maximalt av din upplevelse

Sweetspot

Sweetspot är det bokningssytem vi använder för boka tider på våra anläggningar. Du behöver ha ett Sweetspotkonto för att boka och betala dina bokade tider.

Trackman-appen

TrackMan Golf är appen som håller koll på alla dina TrackMan-aktiviteter. Appen underlättar också väsentligt att spela i inloggat läge när du är på en simulator.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy