fbpx

Big 4 Tour

Vinn årskort hos Indoor Golf Group och priser från de största klubbtillverkarna

Big 4 Tour

Big 4 Tour är avgjort!

Vinnarna av ett årskort för säsongen 2022/2023 följer nedan, tack vare deras fina namnförslag på vad vi skulle kunna kalla tävlingsserien nästa år och deras deltagande i minst 2 deltävlingar. Motivering till vilka förslag som vann: ”Snärtiga, relativt korta och anpassningsbara.” Grattis!

 • Elin Boström – Winners Winter League
 • Nicklas Nilsson – YIGGO Tour (Your Indoor Golf Group Open Tour)
 • Fredrik Bendréus – Grip It & Rip It Tour

Alla vinnare av årskort, priser i deltävlingarna och OOM blir kontaktade via mail. Om ni har några frågor kontaktar ni oss på resultat@indoorgolfgroup.com.

SE ALLA TÄVLINGSRESULTAT (klicka på tävlingsnamn):

Big 4 Tour var en serie 9-hålstävlingar i singelspel, som tillsammans utgjorde en Order of Merit. Varje tävling är sponsrad med priser från en av de största klubbtillverkarna i golfbranschen. Spela minst 2 tävlingar för att han chans att vinna ett årskort hos IGG.

Prisbord:
 • Drivers, wedgar, bagar, bollar och handskar till en summa av c:a 10 000 kr per tävling
 • Årskort med fritt spel på alla Indoor Golf Group-center. Delta i 2 av 4 tävlingar Big 4 Tour-tävlingar för chans att vinna 1 av 3 årskort till nästa säsong med obegränsat spel 1 sept 2022 – 31 aug 2023. För att ha chans att vinna årskort: Spela minst 2 tävlingar i Big 4 Tour samt ge ett förslag på vad vi ska döpa vår serie med tävlingar i singelspel till nästa år. Skicka mail till ”resultat@indoorgolfgroup.com” med ditt tävlingsbidrag.
 • Order of Merit-vinnarna vinner bonuspriser
Format:
 • 9 hål singelspel
 • Manuell puttning
 • 2 klasser: 1 klass brutto och 1 klass netto (70% av hcp)
 • Inställningar på flaggor, fairways etc: Medium
 • Endast 1 försök per tävling (man får inte uppdatera sitt resultat)
Övrig tävlingsinformation

Anmälan: Du anmäler dig till de tävlingar du tänker spela genom respektive tävlingssida (klicka på de olika tävlingsnamnen).

Startavgift: 100 kr för deltagande i Big 4 Tour som Swishas på plats (oavsett om du spelar 1 eller 4 tävlingar betalar du bara 100 kr), utöver det tillkommer normal matthyra och tider bokas genom Sweetspot. Ange ”Big 4 Tour” som meddelande.

Starta tävlingen: Du går med i respektive tävling under Tournaments för att få korrekta spelinställningar, och spelar som inloggad eller som gäst. I TrackMan kommer du endast se ditt brutto-resultat, alla hcp-beräkning sker sedan automatiskt i GameBook. Det är inte tillåtet att delta i tävlingen genom att spela banan i den vanliga ”Course”-funktionen, utan man måste spela den genom att gå med i Tournaments.

Resultatrapportering: Du ansvarar själv för att registrera ditt resultat i Golf GameBook-appen efter avslutad runda. 1) Gå in på Profil 2) Gå in på tävlingen under ”Senaste spelen” och registrera resultat hål för hål. Du måste vara anmäld för att tävlingen ska dyka upp.

Kom ihåg att spara foto på ditt scorekort i TrackMan, så att du kan validera ditt resultat vid eventuella vinster. GameBook är kopplat till din GIT-profil så vi får ditt exakta HCP den vägen.

Problem att registrera resultat? Om du har problem att anmäla dig eller att registrera ditt resultat i GameBook-appen kan du maila foto på scorekortet, samt ditt för- och efternamn, golf-ID och namn center du spelade på, till resultat@indoorgolfgroup.com. Ange titel ”Big 4 Tour” och tävlingsnamn.

Leaderboards kan följas på tävlingssidan för respektive tävling och ställning i Order Of Merit uppdateras efter avslutade tävlingar på länken under tävlingssidor.

Priser: Priser utgår i både netto & brutto-klassen. Samma person kan inte vinna 1:a priset både i netto- och bruttoklassen, utan tilldelas förstapriset som är av högst värde.

Anmäl dig genom respektive tävlingssida.

  Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
  Integritetspolicy