fbpx

Var med och tävla och vinn priser från de största klubbtillverkarna

BIG4TOUR består av fyra deltävlingar som spelas mellan vecka 11 till vecka 14. Du kan välja att endast spela enstaka deltävlingar men för dig som väljer att spela alla fyra har du chans att vinna Order Of Merit där ett årskort för säsongen 23/24 ligger i potten.

Varje deltävling avgörs över 18 hål med puttning, singel slagspel netto, mixad klass, med 60% av officiellt hcp (max tävlingshcp 36). Det är netto som är huvudklassen där man kan vinna de finaste priserna och årskoret, men det kommer även finnas ett scratchpris till bästa bruttoscore i varje deltävling.

VECKA 11
Puma Cobra
Indoor Open

Bana: Vallda Golf & Country Club
Flaggor: Medium
Fairway: Medium
Stimp: 9

PRISER:
1:a pris: Cobra Aerojet Driver
2:a pris: Cobra 3D Printed Putter
3:e pris: Cobra resefodral
4-5:e pris: 500 kr spelpott
6-10:e pris: 250 kr spelpott
Scratchpris: Cobra bärbag

VECKA 12
PXG
Indoor Open

Bana: PGA Sweden National Lakes
Flaggor: Medium
Fairway: Medium
Stimp: 9

PRISER:
1:a pris: PXG Gen 6 (!) Driver
2:a pris: PXG Camo Stand Bag
3:e pris: Dussin PXG Balls
4-5:e pris: 500 kr spelpott
6-10:e pris: 250 kr spelpott
Scratchpris: Dussin PXG Balls

VECKA 13
TaylorMade
Indoor Open

Bana: Lidingö GK
Flaggor: Medium
Fairway: Medium
Stimp: 9

PRISER:
1:a pris: TBD
2:a pris: TBD
3:e pris: TBD
4-5:e pris: 500 kr spelpott
6-10:e pris: 250 kr spelpott
Scratchpris: TBD

VECKA 14
Mizuno
Indoor Open

Bana: Troxhammar GK
Flaggor: Medium
Fairway: Medium
Stimp: 9

PRISER:
1:a pris: TBD
2:a pris: TBD
3:e pris: TBD
4-5:e pris: 500 kr spelpott
6-10:e pris: 250 kr spelpott
Scratchpris: TBD

TÄVLINGSINSTRUKTIONER

Inför:

Anmälan sker i två steg för varje deltävling: 1) Betala anmälningsavgift på 100 kr 2) Registrera/anmäl dig via Golf GameBook. Du bokar sedan speltid efter dina villkor (tips: Försäsongskortet ger 4 timmar speltid för 990:-) när som helst under respektive deltävlings datum.

Starta tävlingen:

Du går med i respektive tävling under Tournaments för att få korrekta spelinställningar. Du måste spela inloggad på din TrackMan-profil för att rundan ska räknas och du måste vara föranmäld. I TrackMan kommer du endast se ditt brutto-resultat, alla hcp-beräkning sker sedan i GameBook.

Spelinställningar:

Alla inställningar på flaggor och fairways kommer vara medium och stimpen sätts till 9. Vi kör med manuell puttning och gimmie inom 2,4 m. Herrar spelar gul tee, damer spelar röd tee.

Resultatrapportering:

Du ansvarar själv för att registrera ditt resultat i Golf GameBook-appen efter avslutad runda. 1) Gå in på Ronder 2) Gå in på tävlingen och registrera resultat hål för hål. Du måste vara anmäld för att tävlingen ska dyka upp. Kom ihåg att spara foto på ditt scorekort i TrackMan, så att du kan validera ditt resultat vid eventuella vinster. GameBook är kopplat till din GIT-profil så vi får ditt exakta HCP den vägen.

Problem att registrera resultat?

Om du har problem att anmäla dig eller att registrera ditt resultat i GameBook-appen kan du maila foto på scorekortet, för- och efternamn, golf-ID och centrets namn du spelade på, till resultat@indoorgolfgroup.com. Ange titel ”Big 4 Tour” och tävlingsnamn.

Hcp-justeringar på prisvinnare

Eftersom vi utgår från officiellt hcp i nettoklassen reserverar vi oss rätten att justera prisvinnarnas hcp i varje deltävling till nästkommande deltävlingar

Priser

Priserna distribueras från respektive leverantör. I de flesta fall kommer du få klubbor enligt dina specifikationer på modell, skaft etc.

Smarta appar att ladda ner för att få ut maximalt av din upplevelse

Sweetspot

Sweetspot är det bokningssytem vi använder för boka tider på våra anläggningar. Du behöver ha ett Sweetspotkonto för att boka och betala dina bokade tider.

GolfGameBook

Golf GameBook är det scoring-app vi använder. Ni kommer kunna följa ert eget resultat och alla deltagare resultat löpande i golfappen Golf GameBook där all officiell scoring görs.

Trackman-appen

TrackMan Golf är appen som håller koll på alla dina TrackMan-aktiviteter. Appen underlättar också väsentligt att spela i inloggat läge när du är på en simulator.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy