fbpx

Tävla och vinn priser från de största klubbtillverkarna

BIG4TOUR består av fyra tävlingar från v.10 till v.13. Varje vecka är en fristående tävling med priser i toppklass från de stora klubbtillverkarna. Segraren av Order Of Merit vinner också ett Säsongskort 24/25 hos IGG. Deltävlingarna avgörs över 18 hål med puttning, singel slagspel netto, mixad klass, med TrackMan-HCP (krav: minst 3 hcp-grundande rundor).

Varje tävling har fantastiska utlottnings- och placeringspriser!
Se prisbord längre ner.

Vinnare av Order Of Merit i BIG4TOUR 2024 är Tom Ahltin som vinner ett Säsongskort 24/25.

VECKA 10
Titleist
Indoor Open

Bana: Union League Liberty Hill
Flaggor: Medium
Fairway: Medium
Stimp: 9

PRISER:
1:a pris: Scotty Cameron Putter
2:a pris: Vokey Wedge
3:e pris: 1 Dussin Titleist ProV1
4-5:e pris: 500 kr spelpott
6-10:e pris: 250 kr spelpott
Scratchpris: 6 st RCT Bollar

UTLOTTNINGSPRIS:
Titleist TSR Driver
Vinnare: Fredrik Andreasson

VECKA 11
Puma Cobra
Indoor Open

Bana: Abu Dhabi Golf Course
Flaggor: Medium
Fairway: Medium
Stimp: 9

PRISER:
1:a pris: Cobra Darkspeed Driver
2:a pris: Cobra Golfbag
3:e pris: Resefodral
4-5:e pris: 500 kr spelpott
6-10:e pris: 250 kr spelpott
Scratchpris: 6 st RCT Bollar

UTLOTTNINGSPRIS:
3D Printed Putter
Vinnare: Anna Hagman

VECKA 12
Callaway
Indoor Open

Bana: Wilshire CC
Flaggor: Medium
Fairway: Medium
Stimp: 9

PRISER:
1:a pris: Odyessy Putter
2:a pris: Callaway Bag
3:e pris: Jaws Raw Wedge
4-5:e pris: 500 kr spelpott
6-10:e pris: 250 kr spelpott
Scratchpris: 6 st RCT Bollar

UTLOTTNINGSPRIS:
Paradym Ai Smoke Driver
Vinnare: Mathias Storm

VECKA 13
PXG
Indoor Open

Bana: Donald Club
Flaggor: Medium
Fairway: Medium
Stimp: 9

PRISER:
1:a pris: PXG Blackops Driver
2:a pris: PXG Resefodral
3:e pris: PXG Xtreme golfbollar
4:e pris: PXG Fairway Camo handduk
5-6:e pris: 500 kr spelpott
7-10:e pris: 250 kr spelpott
Scratchpris: 6 st RCT Bollar

UTLOTTNINGSPRIS:
PXG Putter Battle Ready
Vinnare: Ulf Bengtsson

Kompletterande och förtydligande regler (efter första veckans tävling): En spelare kan endast ta emot ett (1) förstapris under hela touren. Om en spelare vinner flera tävlingar mottager man andrapriset vid återkommande vinster, och den som kommit tvåa får vid sådant tillfälle emottager förstapriset. Flera utlottningspriser kan inte heller vinnas av samma person, däremot kan en förstapristagare också vinna ett utlottningspris. Om en spelare vinner flera deltävlingar får den tillgodose sig poängen för förstaplatsen till OOM och har god chans att vinna Säsongskortet. Max tävlingshcp är 36.

TÄVLINGSINSTRUKTIONER

Inför:

Betala anmälningsavgift på 100 kr för tävlingarna du ska spela och boka speltid efter dina villkor. Du kan spela när som helst under respektive deltävlings datum.

Starta tävlingen:

Du går med i respektive tävling under Tournaments för att få korrekta spelinställningar. Du måste spela inloggad på din TrackMan-profil och du måste också ha betalt startavgift i förväg för att rundan ska räknas.

Spelinställningar:

Alla inställningar på flaggor och fairways kommer vara medium och stimpen sätts till 9. Vi kör med manuell puttning och gimmie inom 2,4 m. Herrar spelar gul tee, damer spelar röd tee.

Resultatvalidering:

För de som placerar på prisplatser kommer vi be om underlag som styrker att man har spelat minst 3 st HCP-grundande rundor i TrackMan, samt kontrollera att anmälningsavgift har betalats i förhand innan rundan startades. Resultatlistan kommer därför inte vara officiell först några dagar efter sista speldagen.

Tekniska problem under din runda?

Om du har problem med TrackMan under spelets gång ombedes du att ta kontakt med personal på plats. Om det inte är personal på plats: kontakta vår kundsupport på 010-641 21 02.

HCP-justering mellan deltävlingarna

Eftersom vi spelar med TrackMan-HCP uppdateras varje spelares hcp efter varje omgång. Max tävlingshcp är 36.

Priser

Priserna distribueras genom IGG Concept Store. I de flesta fall kommer du kunna få klubbor enligt dina specifikationer på modell, skaft etc.

Order of Merit

Varje deltävling ger poäng till Order of Merit där vinnaren får ett årskort för nästa säsong. OOM gäller endast för nettoklassen.

Kompletterande och förtydligande regler (efter första veckans tävling)

En spelare kan endast ta emot ett förstapris under hela touren. Om en spelare vinner flera tävlingar mottager man andrapriset vid återkommande vinster, och den som kommit två får vid sådant tillfälle förstapriset. Flera utlottningspriser kan inte heller vinnas av samma person, däremot kan en förstapristagare också vinna ett utlottningspris. Om en spelare vinner flera deltävlingar får den tillgodose sig poängen för förstaplatsen till OOM och har god chans att vinna Säsongskortet.

Smarta appar att ladda ner för att få ut maximalt av din upplevelse

Sweetspot

Sweetspot är det bokningssytem vi använder för boka tider på våra anläggningar. Du behöver ha ett Sweetspotkonto för att boka och betala dina bokade tider.

Trackman-appen

TrackMan Golf är appen som håller koll på alla dina TrackMan-aktiviteter. Appen underlättar också väsentligt att spela i inloggat läge när du är på en simulator.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy