fbpx

Scandinavian Mixed-banan i TrackMan

Scandinavian Mixed-banan i TrackMan 2160 2160 Indoor Golf Group

Spela Scandinavian Mixed-banan i TrackMan

Vasatorp TC

Vasatorp TC är en utmanande bana i linkskaraktär strax utanför Helsingborg. Även den bästa spelaren kan ha problem med layouten på denna banan, inte minst om vädret är omväxlande och blåsigt som så ofta i Skåne. Testa och spela banan själv i TrackMan för att veta vilka utmaningar som spelarna i Scandinavian Mixed 2024 möter.

Signaturhål på Vasatorp TC

Hål 8 – Par 4, 298/235 m

Ett risk- och belöningshål där den långtslående och djärve går direkt för green över vatten. En miss både höger och vänster om green ger ett mycket svårt pitch- eller bunkerslag som sätter bogey i spel, så det kan vara värt att spela säkert på utslaget för att få ett kort wedgeslag in mot green.

Hål 15 – Par 4, 391/361 m

En relativt bred fairway som kan ge bra chans för birdie om du träffar den, men hamnar du i tjockruffen på utslaget kan bollen mycket väl vara förlorad. Ett karaktäristiskt hål för Vasatorp TC som är en inlandslinksbana.

Hål 18 – Par 4, 397/363 m

Det avslutande hålet erbjuder en chans för birdie, men det kräver ett välplacerat utslag som undviker trädridåer och out of bounds till höger. Bäst chans ges genom att vara på rätt sida pinnen på inspelet till denna ondulerade green.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy