fbpx

Spela alla Major-banorna i TrackMan

Spela alla Major-banorna i TrackMan 800 800 Indoor Golf Group

Här är årets Major-banor i TrackMan!

Spela banorna innan proffsen

Drömmer du om att spela en Major-bana? Nu är det enklare än någonsin. 4 av årets banor på herr- och damsidan finns i TrackMan så kom in och spela för att bekanta dig med hålen du kommer se på TV. Med Sommarkortet kan du spela för endast 25 kr per timme. Lycka till!

Herrarna

PGA Championship – Valhalla Golf Club

Valhalla Golf Club i Louisville, Kentucky, är känd för sin utmanande layout och vackra omgivningar. Banan, designad av Jack Nicklaus, har strategiskt placerade bunkrar och snabba greener som testar golfarens precision och styrka. Med en imponerande historia av att vara värd för stora mästerskap som Ryder Cup och PGA Championship, är Valhalla en oumbärlig destination för proffs och entusiaster som vill uppleva golf på dess bästa nivå.

The Open – Royal Troon

Royal Troon Golf Club i Skottland är en av världens mest respekterade golfbanor, med sin klassiska kustlayout och berömda bunkrar som utmanar golfare på alla nivåer. Under The Open Championship 2016 skrev Henrik Stenson historia genom att vinna på denna legendariska bana, vilket cementerade dess rykte som en av golfens mest ansedda platser.

Damerna

Amundi Evian Championship – Evian Resort

Evian Golf Club i Frankrike är känt för sin spektakulära natur och smala layout längs Genèvesjön. Här hålls Evian Championship, en av damernas mest prestigefyllda major-tävlingar. Banans smala fairways och utmanande layout sätter spelarnas precision på prov och skapar en spännande atmosfär för golfens största stjärnor.

 

AIG Women’s Open – St Andrews

St. Andrews, beläget vid Skottlands kust, är inte bara en golfbana utan en helig plats för golfen. Hem till The Old Course, en av världens äldsta och mest berömda banor, är det en plats där golfhistoria har skrivits i århundraden. St. Andrews är värd för AIG Women’s Open, en av damernas mest prestigefyllda tävlingar, och lockar spelare från hela världen för dess unika karaktär och atmosfär.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy