fbpx

Partnertränare Martin Sjöqvist

Partnertränare Martin Sjöqvist 900 900 Indoor Golf Group

Partnertränare | Martin Sjöqvist

Jag heter Martin och började spela golf när jag var 10 år på Stockholms GK i Danderyd. Nio år senare (1989) gick jag på 2-årigt golfcollege i New Mexico, USA. Sedan blev jag proffs och spelade ett par år på den Svenska Touren, innan jag landade som golfinstruktör.

Jag tror på bra grunder, grepp & uppställning helt enkelt. Sedan får vi tillsammans anpassa svingen till vad du önskar, känns bra och vill uppnå.

Hoppas vi ses på Indoor Golf i Gallerian.

All the best!

Martin Sjöqvist
PGA Professional
+46 708 732 100

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy