fbpx

Trackman 9.3

Trackman 9.3 1080 1080 Indoor Golf Group

Trackman 9.3

Trackman har nu gjort en uppdatering som är något utöver det vanliga. I den nya uppdateringen kan du bland annat spela med en och mot en ghost player, se en live leaderboard under tävling och spara rundan som du inte hinner klart. Det är väldigt spännande att kunna introducera denna nya uppdatering för alla våra kunder. Du kan hitta den nya uppdateringen i en anläggning nära dig.
Live Scoring

Nu kan du se hur du ligger till i en tävling genom ledartavlan som uppdateras i realtid när du spelar. För att få den maximala tävlingskänslan när du spelar din nästa tävling så kommer du nu kunna se slag för slag hur du ligger till. Tänk dig att kunna se ditt namn flyttas upp för ledartavlan när du gör en birdie eller eagle. Detta gör också att du kan se hur andra ligger till medans du spelar din tävling. Det här kommer ge en extra dimension av att spela en tävling som inte kan göras på alla tävlingar utomhus.

Spara din runda

Är det någon gång som du har känt att du skulle vilja spela 18 hål men att tiden inte räcker till? Då kan du enkelt spara din runda när du spelar i inloggat läge. Har du startart en runda så kommer den att sparas automatiskt när du går ur och du kan enkelt hitta rundan igen under ”My activities” och sen klickar du på ”Saved Rounds”. Det här kommer förhoppningsvis kunna ge dig chansen att färdigställa och förbättra ditt spel.

Har du satt inställningarna på att bara spela 9 hål och hinner klart med dessa så kommer inte de sista 9 hålen att sparas.

Ghost Player

Den här nya funktionen i TPS 9.3 kommer att ta simulatorgolfen till nästa nivå. Oavsett om du bara vill utmana dig själv eller en vän eller ett proffs så är det här det perfekta sättet att utveckla din golf.

Vad är Ghost player?
Ghost player ger dig möjligheten att spela mot en virtuell spelare som har spelat banan innan dig. Detta kan vara en vän, dina tidigare rundor, eller ett proffs. Tanken med att spela mot en virtuell spelare är att du skall kunna utveckla din golf genom att se vilka delar som är lite sämre och kan förbättras.

Hur fungerar det?
Det första du behöver göra är att välja din motspelare. Detta kan vara dig själv, en vän, eller en scratch spelare/proffs. Därefter väljer du de vilka inställningar som skall gälla, detta kan vara vilken tee och vilken svårighet det skall vara på banan.

Scrapyard

Vad vore väl en Trackman uppdatering utan ett nytt spel? Det här en utökning av gaming sektionen i Tackman där målet är att förstöra så många bilar som möjligt. Varje bil skapar sin utmaning och du kommer märka att det är ett stort nöjde att göra ditt bästa för att förstöra så många som möjligt. Detta är verkligen ett explosionsartat spel som både unga och gamla kommer att tycka är väldigt roligt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy