fbpx
IGG Challenge Youtube Serie 2023 1080 1080 Indoor Golf Group
Serien som speglar initiativet bakom IGG Challenge

På Indoor Golf Group värnar vi om golfsverige och ungdomsgolfen. I och med detta har vi ingått ett samarbete med Svenska Golfförbundet där vi under 4 års tid skall arrangera en Challenge Tour tävling. 2022 var första året som IGG Challenge anordnades på Allerum GK i Helsingborg. Detta året beger vi oss till Linköping och spelar på Landeryds GK – Vesterby Links. Vi vill belysa de arbetet som läggs ner av våra medarbetare såväl som medlemmar och volontärer innan och under denna veckan. Därför har vi satt ihop en serie där vi pratar med inblandade parter, bland annat om hur detta påverkar allt från juniorer till de lokala engagemanget.

Vi vill även tacka dig som kund hos oss som gör en tävling som denna möjlig. Genom att du spelar och tränar hos oss bidrar du till utvecklingen av golfen i Sverige.

Tack!

 

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy