fbpx

Workshop om fysträning med Insight Sport!

Workshop om fysträning med Insight Sport! 427 496 Indoor Golf Group

Dags igen att lära dig mer om hur du kan optimera din kropp för att bli en bättre golfare!

Sami Ekholm från Insight Sport håller en workshop för alla åldrar och nivåer 19e februari kl 14:00-15:00 på Västerås Indoor Golf.

I den här workshopen kommer Sami gå igenom hur du kan förlänga din golfkarriär och se till att du kan öka eller underhålla din kapacitet.
Sami kommer ge dig konkreta övningar hur du kan förbättrar din rörlighet, stabilitet/balans och styrkan för att du ska kunna prestera på banan och njuta av spelet smärtfritt.
Med enkla övningar som går att göra hemma på en kort tid kan du öka din kapacitet och se till att du kommer kunna njuta av golf på bästa sätt!

Sami har själv spelat golf professionellt i många år. Med många fantastiska år i golfvärlden har Sami varit på Sveriges elitträningsläger där han har fått spelat, tävlat och träffat flera av världens mest framgångsrika spelare och utforskat deras träning. I dagsläget coachar Sami individuella golfspelare i European Tour, Asian Touren, Nordic League. Här i Västerås hjälper han Västerås GK elit/junior lag. Han är specialiserad i golf träning, idrotts prestation och hur vi rör oss.

Du kommer från denna workshop få med dig övningar från 3 stycken fokusområden:
Styrka. Explosivitet. Rörlighet

Allt för att du ska bli en bättre golfare!

Tid för evenemang: 19/2-23 14:00-15:00
Plats: Västerås Indoor Golf, Traversgatan 17
Kostnad: 75kr/person
Kom i tränings/oömma kläder (finns EJ omklädningsrum)
Vid frågor kontakta: Sami Ekholm. sami@insightsport.se

Varmt välkommen!

Kontakta Sami Ekholm för mer information och upplägg kring träning sami@insightsport.se

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy