fbpx

3 månader gratis med Golf Guru

3 månader gratis med Golf Guru 1080 1080 Indoor Golf Group

3 månader gratis med Golf Guru

Golf Guru är en ny app för mental träning och mindfulness för golfare. Genom att lyssna på inspelningar kommer du lära dig; pre-shot rutiner, hur du visualiserar golfslag, hur du kan kontrollera din andning och hur du kan hantera ditt fokus och din koncentration på banan.

Det finns mer än 25 timmar av övningar för mental träning som kommer hjälpa dig utveckla nya färdigheter under tiden du tränar och spelar. Golf-fokuserade meditationer, visualiseringar, och intervjuer med några av världens bästa mentala golfcoacher och spelare hjälper dig att skapa ditt allra bästa mindset hemifrån såväl som när du tränar eller spelar på en anläggning.

I samarbete med Golf Guru erbjuder vi just nu alla Indoor Golf Groups medlemmar 3 månader gratis användning av appen Golf Guru. Du laddar ned appen och använder koden INDOOR_3MF på betalningssidan för att starta dina 3 fria månader av användning.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy