fbpx

Bromma Indoor GK blir en del av Indoor Golf Group

Bromma Indoor GK blir en del av Indoor Golf Group 589 589 Indoor Golf Group

Bromma Indoor GK blir en del av Indoor Golf Group

IGG fortsätter växa och göra inomhusgolfen i Sverige ännu mer tillgänglig för etablerade och blivande golfare!

Bromma Indoor GK är från och med nu en del av Indoor Golf Group. Vi är superglada att få in en så fin anläggning i vår golffamilj och välkomnar dess tidigare medlemmar och besökare till Indoor Golf Group. Inte minst kommer Janne Timåker som startat anläggningen ingå i IGG-teamet framåt och sprida glädje, kunnande och fortsätta leverera en grym servicenivå i Bromma.

För dig som IGG-kund kommer du kunna spela på Bromma precis som på vilken IGG-anläggning som helst via Sweetspot. Alla våra rikstäckande tävlingar och event kommer köras även på den anläggningen. Det blir ett fullspäckat program ända fram till slutet av april med många etablerade upplägg och ett par överraskningar. Alla medlemsupplägg och priser kommer vara dom samma som i IGG som helhet – dvs om de redan är medlem spelar du även för medlemspris på Bromma.

Anläggningen ligger på Bryggerievägen 10 i Ulvsunda, Bromma, och har 15 TrackMan-simulatorer – självklart med senaste uppdateringen som alltid hos Indoor Golf Group!

Öppettider, mer info och bokningsschemat hittar du här

Varmt välkomna till Indoor Golf Group och Bromma Indoor Golf!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy