fbpx

INFO SENIORGOLFEN!

INFO SENIORGOLFEN! 1811 1440 Indoor Golf Group

Välkommen till Seniorgolfen på Karlstad Indoor Golf!

Som senior (60+) har du möjlighet att spela för 130kr/tillfälle på Karlstad Indoor Golf. Perfekt för att hålla igång svingen under vintern. Vi spelar ny bana varje vecka, runt om i världen. Ta med klubbor och skor samt ditt bästa humör för en härlig stund och slipa på svingen inför nästa säsong.

Anmälan sker HÄR!

Först till kvarn gäller vid anmälan och det är begränsat antal platser. Det är viktigt att du anmäler dig till det tillfälle du vill vara med på.

Kaffe ingår såklart!

Vill du spela mer? Karlstad Indoor Golf erbjuder medlemskap.  När du blir medlem så har vi kampanj just nu så du får 2h extra att spel för.
Blir du medlem så spelar du från 168kr/h/simulator, samt att du har möjlighet att träna själv för 150kr/h på drop-in under bemannade tider. Köp medlemskap på hemsidan https://indoorgolfgroup.se/medlemskap/

För mer information, besök https://indoorgolfgroup.se/karlstad där du även hittar kontaktuppgifter om du har några frågor till Karlstad Indoor Golf.

Ladda ner Sweetspot appen för att boka tid hos KIG
Iphone: https://apps.apple.com/se/app/sweetspot/id1234606187
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hisweetspot.sweetspot&hl=sv&gl=US

Ladda ner TrackMan Golf App för smidigare inloggning samt uppdaterat Indoor-HCP varje gång du spelar hos KIG.
Iphone: https://apps.apple.com/se/app/trackman-golf/id1245413916
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.TrackMan.Range&hl=sv&gl=US&pli=1

Karlstad Indoor Golf
Blockgatan 8

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy