fbpx

Nu slår vi ett slag för inomhuslivet!

Nu slår vi ett slag för inomhuslivet! 800 800 Indoor Golf Group

Nu slår vi ett slag för inomhuslivet!

I bild: Liselott Bengtsson, Centrumledare Kungsmässan tillsammans med Jacob Skoglund, Centerchef Indoor Golf Kungsbacka.

Helgen 22-23/10 öppnade nya Indoor Golf på Kungsmässan. Här utlovas regnfria golfupplevelser och möjligheten att trimma svingen med hjälp av ny, modern teknik.

– Hos oss kan du åka över till Hawaii och spela en bana utan att behöva sätta dig på flygplanet, säger Elias Johansson – en av de medarbetare som i helgen mötte de allra första besökarna hos Indoor Golf Kungsmässan.

– Fördelen med läget är att vi nu finns så centralt och på en plats där många olika målgrupper är i omlopp, menar butikschef Jacob Skoglund. Vi konkurrerar inte med golfklubbarna utan är ett komplement och ofta en ”inkörsport” till golfen. Tröskeln att testa på är lägre när man kan komma på drop-in i en avslappnad miljö. Samtidigt fungerar vi som en mötesplats även för proffsen. Vi samarbetar med Svenska golfförbundet och har tävlingar mellan olika klubbar i landet, vilket intresserar många.

För såväl nybörjare som proffs erbjuder Indoor Golf träning med Trackman4 – en dator som registrerar dina slag och ger konstant och direkt feedback. Det ger en helhetsupplevelse som är svår att få ute på banan, menar Jacob.

Nu hoppas vi på många nyfikna som vill testa på det här med simulatorgolf.
– Kungsbacka har 10 000 aktiva golfare, så det är bara att hålla tummarna för lite dåligt väder, skojar Jacob

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy