fbpx

Partnertränare Malmö Julia Kretz

Partnertränare Malmö Julia Kretz 700 700 Indoor Golf Group

Partnertränare | Julia Kretz

Vem är Julia Kretz?

Julia har spelat och tävlat i golf sedan tidiga tonåren och får inte nog av denna sport. Nu följer följer hon sin barndomsdröm att vara på golfbanan på heltid i samband med sitt tränaruppdrag på PGA Sweden National.

Hon ser utvecklingspotential i alla golfare och tycker det är roligt att hjälpa sina elever nå sina mål. Ingen golfare är den andra lik, därför jobbar hon med sina elever utefter en unik sving- och spelstrategi, beroende på förutsättningar och rörelsemönster.

Julia tycker det bästa med golf är att man aldrig kan bli fullärd. Det finns alltså alltid en anledning att åka ut på golfbanan! Julia är mitt uppe i att genomföra den högsta tränarutbildningen (HTU) och arbetar till vardags på PGA Sweden National. För att kunna utveckla sin roll som tränare och ge alla besökare eller medlemmar på Malmö Indoor Golf möjligheten till att utveckla sin golf är hon idag även partnertränare till oss på Indoor Golf Malmö

Gratis provträning med Julia Kretz

Träna tillsammans med PGA Tränare Julia Kretz i den fina miljön på Malmö Indoors anläggningar med mätutrustning i toppklass. Varje pass består av en svingteknikdel och en speldel. Ett tillfälle att lära er mer om er golfsving men också att lära känna Julia som kommer erbjuda gruppträningar och privatlektioner inomhus hela vintern.

Lördag 21/1 kl 10.00-12.00 Hyllie
Lördag 18/2 kl 14.00-16.00 Toftanäs

Begränsat antal platser. Anmälan mailas in till Julia.

För att boka din lektion, ta kontakt genom nedanstående info.
Välkommen med er anmälan!

Med vänlig hälsning
Julia Kretz
PGA Qualified Trainee | PGA National Golf Academy
julia.kretz@hotmail.com
Mobil 0734-272025

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy