fbpx

SM i simulatorgolf

SM i simulatorgolf 1080 1080 Indoor Golf Group

Den 2-5 februari tar simulatorgolf plats på SM-veckan vinter i Skövde men först väntar ett öppet kval under hela december! De åtta bästa i klasserna dam, herr och paragolf tar sig till finalen i Skövde Arena.

Alla är välkomna att delta. Du kan spela kvalet på valfritt Indoor Golf Group center – tävlingen kommer ligga som en öppen tävling under Tournaments i TrackMan. Det är ingen anmälningsavgift till tävlingen förutom hyra för simulatortid.

Kvalet spelas som slagspel scratch över två ronder. Rond 1 spelas på Barsebäck Ocean Course och rond 2 på PGA Sweden National Lakes Course. Du har två försök på dig per rond och det bästa resultatet räknas.

Exempel:

Rond 1: Barsebäck Ocean Course
Försök 1: 72 slag
Försök 2: 73 slag
Resultat rond 1 = 72 slag

Rond 2: PGA Sweden National Lakes Course
Försök 1: 78 slag
Försök 2: 67 slag
Resultat rond 2 = 67 slag

Slutresultat: 72+67 = 139 slag

Läs mer på golf.se/simulator-sm 

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy