fbpx
GolfStar tecknar samarbetsavtal med Indoor Golf Group 974 971 Indoor Golf Group

PRESSMEDDELANDE
Stockholm 2022-02-28

Storskalig golf året runt när GolfStar samarbetar med Indoor Golf Group
Nordens största golfbaneföretag GolfStar Nordic AB och Europas största inomhusaktör Indoor Golf Group AB har slutit ett långsiktigt samarbetsavtal där både golfkund och affärsverksamhet är vinnare.
Samarbetet mellan GolfStar och IndoorGolfGroup öppnar nya golfspelsmöjligheter för golfarna i Stockholm att spela golf året runt. I fortsättningen kommer de som är medlemmar i GolfStar kunna spela på alla GolfStars 19 golfbanor i Stor-Stockholm och på alla Indoor Golf Groups 19 inomhuscenters runt hela Sverige.

Syftet med året runt golf är att göra golfen mer lättillgänglig och driva på utvecklingen samt göra den ännu roligare för alla kategorier av golfare. Affärsmässigt är det långsiktiga målet att verksamheterna säsongsmässigt ska komplettera varandra gällande både intäkter, kundservice och -leverans.

– I GolfStars affärsstrategi ligger sedan länge att vi ska erbjuda våra medlemmar året runt-golf. Vi kallar projektet ”Golf365”. Innan Pandemin har vi samarbetat med Spanska golfanläggningar och det kommer vi fortsätta med. Men vi har också följt utvecklingen av ”inomhus-golf” och sett att det är en annan typ av affärsverksamhet än ”vanlig utomhus-golf”. Det finns två stora och duktiga aktörer, men vi har i Indoor Golf Group funnit en proaktiv, kreativ och snabbfotad partner som täcker in både Stor-Stockholm och övriga Sverige på ett sätt som passar oss bra, kommenterar Tony Trigell, GolfStars CEO och grundare.

Det är ännu mycket kvar av inomhus-säsongen så vi kommer redan nu i veckan lansera några nya GolfStar Indoor-medlemskap för spel hos Indoor Golf Group för alla våra medlemmar, avslutar Tony.

– Tillsammans gör vi nu golfen till en året runt sport på ett naturligt sätt med möjlighet till ett golfmedlemskap. GolfStar är en stor och kompetent Golfaktör som brinner för att öka golftillgängligheten och utveckla golfen. Vi brinner för golfsporten och ser stora möjligheter att utveckla den ytterligare tillsammans med ett Golfbaneföretag som GolfStar och korsbefrukta vanlig golf med inomhusgolf, säger Fredrik Wredmark, IndoorGolf Group CEO och grundare.

Vi ser ett året runt medlemskap som en spännande produkt som kommer att attrahera många golfare. Vi är väldigt glada att ha knutit detta samarbete med GolfStar och ser stora möjligheter tillsammans framöver”, avslutar Fredrik.

För mer information, vänligen kontakta;
Tony Trigell, CEO och grundare GolfStar på tel: 0703-08 69 69 alt. e-post: tony.trigell@golfstar.se
Fredrik Wredmark, CEO och grundare IndoorGolfGroup på tel: 0733-351660 alt. E-post: fredrik.wredmark@indoorgolfgroup.com

___________________________________

GolfStar är nordeuropas största ”Multi course owner” och driver totalt 19 golfbanor fördelat på 13 anläggningar runt Stor-Stockholm och har totalt fler än 50.000 kunder.
IndoorGolf Group är Europas största inomhusaktör och driver 19 inomhuscenters runt hela Sverige.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy