fbpx
MXPGolf x Indoor Golf Group 1228 1231 Indoor Golf Group
mxpgolf max persson

Vi välkomnar MXPGolf.se som ny partner till Indoor Golf Group!

Max Persson som står bakom MXP är till vardags PGA Club Professional på Sand Golf Club och driver en av Sveriges största golfkanaler på YouTube. Max riktar sig mot alla kategorier av golfare och hjälper dig utveckla ditt golfspel oavsett om det gäller golfteknik, spelstrategi eller träningsinriktning. I vinter kommer han fokusera på inomhusträning på sin kanal och inspirera oss alla till hur vi har som mest KUL när vi spelar golf under vintern!

Du kommer hitta alla videos på Max YouTube-kanal och här på vår hemsida.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy