fbpx
Sportlovspriser 1200 1200 Indoor Golf Group

Som junior har du möjlighet att spela och träna till ett reducerat pris på våra anläggningar under sportlovets veckodagar mellan kl 9-17.

För att nyttja detta pris anmäler du dig i det formulär som du hittar nedanför bokningskalendern på respektive anläggnings MATCHi-sida. Du kan också prata med oss på anläggningen så lägger vi till dig bland ungdomarna som har rätt till denna rabatt under sportlovsveckorna.

OBSERVERA
Har du gjort din anmälan på nätet så kan det ta några timmar innan din profil uppdateras så att du kan boka. Finns det lediga tider åk till anläggningen så fixar vi din profil direkt på plats så att du kan boka.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy