fbpx
Tävling – Race to Le Golf National 1240 1240 Indoor Golf Group

VINN GOLFRESA TILL LE GOLF NATIONAL

24 st vinnare till Le Golf National, Paris

I samarbete med Hey Golf Guide (https://heygolfguide.se/) startar på måndag 22/2 vår uppföljning till succétävlingen Race to Valderrama. Denna omgång spelar vi tävlingen Race to Le Golf National och tävlar vi om 24 st resor till Ryder Cup-banan Le Golf National utanför Paris!

Race to Le Golf National är en 2-manna lagtävling där vi spelar Bästboll Poängbogey. Varje måndag och tisdag från 22 februari och 4 veckor framåt spelas en unik tävlingsdag, där ett nytt vinnande 2-mannalag koras varje tävlingsdag och vinner en resa tillsammans till Frankrike. Det finns alltså 8 st chanser att spela till sig en resa tillsammans med din partner.

Dessutom lottas ett vinnande par fram varje vecka som också vinner varsin resa! Alla som skickar in sitt scorekort efter tävlingsrundan till national@heytravel.se deltar i lotteriet, som kommer ha 4 olika tävlingspar som vinnare. KOM IHÅG ATT SKICKA IN DITT RESULTAT!

Tävlingen spelas varje tävlingsdag på alla våra anläggningar i Sverige och du kommer möta spelare från Malmö till Östersund. Till slut kommer vi ha 24 st vinnare av varsin resa med flyg, transfer, hotell och spel på Le Golf National.

Veckans 2 vinnande tävlingspar, samt 1 framlottat vinnarpar publiceras varje torsdag i våra sociala medier.

TÄVLINGSINBJUDAN
Ladda ner tävlingsinbjudan som innehåller mer detaljerad info

Tävlingen arrangeras av Indoor Golf Group i samarbete med huvudsponsorn Hey Golf Guide som står för resepriserna. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
Integritetspolicy