fbpx

Tävling – Race to Valderrama

Tävling – Race to Valderrama 1240 1240 Indoor Golf Group

VINN EN GOLFRESA TILL VALDERRAMA

I samarbete med Hey Golf Travel startar vi måndag 25/1 vår största tävling hittils för denna säsong: Race to Valderrama! Tävlingen pågår på alla våra anläggningar runt om i Sverige och 1 vinnare på VARJE anläggning vinner en weekend med flyg, boende och golf mästerskapsbanan Real Club Valderrama.

Valderrama är känd som en av Europas allra bästa banor och ligger i Sotogrande i södra Spanien. Banan har stått värd både för Ryder Cup och World Golf Championship. Detta är en tävling du inte vill missa!

Kvalspel pågår mellan 25/1 till 11/2 och spelas med auto-puttning på Valderrama i våra simulatorer. Alla är välkomna att delta! För medlemmar kostar det inget extra att delta förutom speltiden. Icke-medlemmar betalar 100 kr i startavgift. Spelform i kvalet är slagspel netto och brutto (på samma gång).

Finalspel går den 14/2 kl 10-12 och spelas mellan 8 personer: de 3 med bäst bruttoscore i kvalet, 3 med bäst nettoscore samt de 2 som spelar flest kvalrundor utan att redan kvalat in (vid lika många ronder lottas 2 spelare fram). FInalspel kostar inget extra att vara med i.

Vässa på formen och kom in och spela kvalet i Race to Valderrama från måndag nästa vecka – lycka till!

TÄVLINGSINBJUDAN
Ladda ner tävlingsinbjudan som innehåller mer detaljerad info

Tävlingen arrangeras av Indoor Golf Group i samarbete med huvudsponsorn Hey Golf Guide som står för resepriserna. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy