fbpx

TrackMan-träningstips

Inspirerande videos om hur du kan använda TrackMan när du tränar

Spelstrategi TrackMan-värden Tester Träningspass

Spelstrategi

Lär dig ditt spridningsmönster

I den här videon kommer du få reda på hur du kan få en bättre score genom att spela smartare. När du får koll på ditt spridningsmönster kan du minimera antalet katastrofhål ute på banan.

Träffa fler fairways och greener

I den här videon får du lära dig hur viktigt det är att träffa fairway att sikta mitt på green. Genom att tänka på hur många fairway och greener du träffar så kan du sänka din score med flera slag.

Analysera och välj rätt slag

Här kommer ni att så veta mer om hur det fungerar med power och spin i TrackMan och hur det kan påverka resultatet. Ligger du i ruffen kan det vara så att du måste gå upp en klubba för att veta så du kommer fram till hålet.

TrackMan-värden

Få bättre bollträff

I den här videon får du veta hur du kan, med hjälp av TrackMan, få en bättre bollträff. Här får du veta vilka värden du skall kolla på och en liten övning för att förbättra träffen.

Slå längre

I den här videon får du reda på vilka värden i TrackMan som du skall titta på för att se om du kan slå längre. Några viktiga värden för just längden är club speed, ball speed, attack angle. Se videon för att lära dig mer!

Kontrollera höjd

I den här videon berättar vi exakt vilka värden du skall titta på för att veta hur du kan slå bollen högre. I videon kommer vi också prata lite om hur du med ett par få övningar kan slå bollen högre respektive lägre.

Tester i TrackMan

Hur bra kan du dina längder?

I den här videon ger vi dig ett test att sätta tänderna i där du kan få koll på dina längder i TrackMan. Slå 3 slag med 3 klubbor och se hur lång medellängden är.

Combine test

Testa din förmåga genom att göra ett comine test. Där slår du 60 slag och får en mycket bra bild av dina styrkor och svagheter i din golf.

On Course Practice-test

I TrackMan kan du välja ett hål på vilken bana som helst och köra On Course Practice. I denna video får du ett förslag på hur du kan sätta upp ett målträningstest som du kan återkomma till för att följa din utveckling.

Träningspass i TrackMan

Snabb uppvärmning 10 min

Det är viktigt att värma upp innan du går ut och spelar. I den här videon få ni se en snabb och enkel uppvärmning som du kan göra på första tee innan du spelar en bana.

60 minuters träningspass

Här går vi igenom hur du kan lägga uppe ett träningspass på 60 minuter. I passet kommer du få testa på driving rangen, on course practice och longest drive.

Träna som en elitspelare

I den här videon kommer du få se hur en elitspelare tränare i TrackMan och du kanske kan ta med dig några tips från passet och testa det själv på din nästa träning.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy