fbpx

Förebygg Smitta

Detta gör vi tillsammans för att förebygga spridning av det nya Coronaviruset

ANTAL PERSONER I LOKAL / SPELGRUPP

Observera att vi har ett maxantal som får vistas i våra lokaler. Du ser detta maxantal vid våra entréer på respektive anläggning. Hur stor varje enskild spelgrupp kan vars skiljer sig åt på våra centers. På en del kan man vara 2 och på en del 3. Du hittar vad som gäller på respektive anläggning. Avstånden mellan spelbåsen är minst 4 meter vilket gör att du endast är nära dom du valt att spela golf med. Vi vill att alla endast uppehåller sig i lokalen under speltid samt max 10 min innan och att man lämnar lokalen så snart det går efter att din tid är slut.

HÅLL AVSTÅND & VISTAS INTE I LOKALEN FÖRUTOM VID BOKNING

Våra simulatorer tänds 5 min innan din speltid. Kom därför max 10 innan din tid till vårt Indoor Center. Om din simulator är bokad av annan grupp innan, gäller följande:

  • Vänta i entrén eller i soffor med dina spelpartners och håll avstånd till andra grupper.
  • Först när gruppen som är på din simulator har lämnat spelbåset kan ni gå fram till ert bås.
  • Under er speltid håll avstånd till andra spelgrupper.
  • När er tid är slut, lämna lokalen så snart som möjligt för att ge plats till andra spelare.
NOGRANN HANDHYGIEN

Det är viktigt att vi tvättar händerna ofta och använder handsprit ofta. I anläggningarna finns det handsprit utställd som ni kan använda. Hur mycket vi än gillar varandra eller vill heja på varandra så undviker vi att ta i hand eller ge High Fives.

STÄDNING

Vi ser gärna att ni hjälper till och torkar av pekskärmen och bordet efter ni har spelat. Självklart gör vår personal det också. Men i dessa tider hjälps vi åt att vara lite extra noggranna. Se också till att skräp är slängt och att burkar hamnar i pantkorgen.

NYSNINGAR & HOSTNINGAR

Hosta och nysningar ska göras i pappersnäsduk som kastas direkt. I nödfall bör du använda armvecket. Tvätta alltid händerna direkt efteråt eller använd handsprit.

OM DU HAR FEBER, HOSTA ELLER KÄNNER DIG SJUK

Om du har feber, hosta eller känner dig sjuk så måste du stanna hemma och kontakta vårdguiden 1177

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy