fbpx

Tandvårds-SM

I SAMARBETE MED PLANDENT, GOLF PLAISIR & INDOOR GOLF GROUP

Plandent hakar på den nya golftrenden och lanserar Tandvårds-SM i nytt format.

Lika roligt och spännande som förr, men mycket mer lätt tillgängligt och tidseffektivt. Man spelar grundomgångarna på närmaste Indoor Golf Group simulatoranläggning och 36 deltagare går vidare till en gemensam final som spelas 15 april i Stockholm där den Svenske Tandvårdsmästaren i simulatorgolf kommer att koras.

3 deltävlingar • massor av kul golf • finfina priser

Detaljer kring tävlingen:

Ju fler vi är från Tandvårdsbranchen som deltar dessto roligare kommer vi ha. Vi hoppas att med ett mer lättillgängligt och tidseffektivt upplägg så är detta något många vill och kan vara med på!

Partner i hela tävlingsupplägget är Indoorgolfgroup och Golfplaisir. Med dessa partners skapar vi en golftävling inomhus, med fantastiska priser. Här är ett axplock, två magiska golfresor till Spanien hösten 2023 där allt ingår, träningskurser med tränare, årskort på någon av Indoor Golf Groups center 2023/2024. Uppskattat värde över 70 000 kr. Det kommer finnas både vinstpriser och utlottningspriser till alla som tagit sig till final. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen löper under hela vintern och kan spelas över hela Sverige i någon av Indoor Golf Groups (”IGGs”) anläggningar från Malmö i söder till Östersund i norr.

Tävlingsformatet:

 • Singeltävling i MIX format, dvs damer och herrar spelar i samma tävling.
 • Spelform är poängbogey
 • Tävlingen spelas med handicap registerat i GIT reducerat med 25%.
 • Man räknar resultatet från sina två bästa rundor från grundomgången för att kvalificera sig till finalen.
 • Scoring sker i golfgambook för att alla ska kunna följa hur tävlingen utvecklas löpande.

Till finalomgången kommer vi tagit fram bra hotellerbjudanden och servera en finalmiddag. Allt eftersom kommer vi bygga på med mer priser och aktiviteter till finalhelgen. Som deltagare i tävlingen kommer ni få bra reserbjudanden från Golf Plaisir och finfina golferbjudanden från Indoor Golf Group under vintern. Ni godkänner via ert deltagande i tävlingen att få dess erbjudanden skickad till er.

Spelet kommer ske på fördefinierade banor och förutsättningar. Alla som anmäler sig kommer få en personlig inbjudan till tävlingen och varje spelomgång. Banor som kommer spelas är Barsebäck, PGA National Lakes och Valderama.

 • Första tävlingsomgången/banan öppnar för spel 1/1 (Barsebäck Ocean Course)
 • Andra omgången öppnar för spel 1/2 (PGA National Lakes)
 • Tredje omgången öppnar för spel 1/3. (Valderama)
 • Man kan välja att spela varje deltävling direkt eller spela alla rundorna i mars.
 • Sista mars är sista speldag och 3 dagar senare publicerar vi den officiella resultatlistan som fastställer vilka som kvalificerat sig till final.
 • Det är endast en tävlingsrunda som kan registreras men ni kan ju välja att spela hur många inspelsvarv som helst för egen maskin innan ni ska spela ert tävlingsvarv.
 • Ni kommer kunna följa ert eget resultat och branschkollegors resultat löpande i golfappen Golf Gamebook där all officiell scoring görs.

Simulatorgolf ligger i tiden. Det är kul, snabbt och tillgängligt. Därför är det nu en officiell del av svenska golfförbundet. Den 12/11 så korades den första Juniormästaren i simulatorgolf i Sverige. För dig som är nyfiken på på den matchen hittar länken här. I början av februari så kommer dessutom det första officiella Svenska Mästerskapet i Simulator golf spelas under SM-veckan i Skövde.

Första pris & Första utlottningspris
Fairplay Golf & Spa Resort, Costa de la Luz, Spanien (Klicka här för mer info om resmålet)
Bara en halvtimme från kusten, mellan Gibraltar och Cadiz, ligger Fairplay Resort. Det kritvita 5-stjärniga hotellet sticker ut i landskapet och kontrasten till den gröna och lummiga golfbanan är iögonfallande. Fairplay Golf En kompakt golfresort med högklassigt hotell och en fantastiskt vacker golfbana i anslutning till Los Alcornocales nationalpark.

I priset ingår följande för en person:

 • Flyg
 • 7 nätters boende
 • Halvpension och 5 greenfee
 • Service av Golf Plaisirs golfvärd
 • Reseperiod våren 2023 under Golf Plaisirs säsong.
 • Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren
Smarta appar att ladda ner för att få ut maximalt av din upplevelse

Sweetspot

Sweetspot är det bokningssytem vi använder för boka tider på våra anläggningar. Du behöver ha ett Sweetspotkonto för att boka och betala dina bokade tider.

GolfGameBook

Golf GameBook är det scoring-app vi använder. Ni kommer kunna följa ert eget resultat och alla deltagare resultat löpande i golfappen Golf GameBook där all officiell scoring görs.

Trackman-appen

TrackMan Golf är appen som håller koll på alla dina TrackMan-aktiviteter. Appen underlättar också väsentligt att spela i inloggat läge när du är på en simulator.

PARTNERS

  Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
  Integritetspolicy