fbpx
IGG TRAVELS
Följ med till Villaitana på höstlovet!
29 okt - 5 nov


Spel- & Träningsresa till Spanien

Följ med på vår första Pro-resa när vi reser med Golf Plaisir till ett av deras mest populära resemål i Spanien! Allting är förbokat så ni gäster kan njuta av resmålet och fokusera på er träning och spel under er vistelse.

Marcus Jonsson är resans tränare

PGA pron Marcus Jonsson är din ansvariga IGG-tränare och värd under resan. Han jobbar till vardags på Bro Hof Slott GC där han tar hand om alla spelarkategorier, från nybörjare till landslagsspelare.

Under veckan blir det 2 timmar träning om dagen med Marcus utöver de 5 ronder som spelas på de båda Jack Nicklaus designade banorna. Förutom Marcus har även Golf Plaisir en golfvärd på plats som säkerställer att resan till Villaitana blir allt vi önskar.

Berätta om dig själv Marcus!

Marcus Jonsson heter jag och har arbetat som golftränare sedan 2016 på olika anläggningar. Idag jobbar jag på Bro Hof Slott GC där jag har tar hand om allt från nybörjare till landslagsspelare. Jag har en färsk utbildning från PGA:s Högre tränarutbildning och fem år på Gymnastik- och Idrottshögskolan. Detta har gett mig en bred kunskap och bra förståelse kring de psykologiska, fysiska och tekniska bitarna i golf och inte minst en god pedagogisk förmåga.

Vägen till utveckling är träning. Med min hjälp kan du ta större och snabbare steg till nya nivåer. För att få till en förändring jobbar jag med att skapa förståelse för vad du ska göra, varför du behöver göra det och hur du ska träna för att utvecklas och nå dina mål.

Min svingfilosifi: Alla kan få en enkel och effektiv rörelse som ger bra kontroll utan att kompromissa med farten i bollen, samt att ha en rörelse som inte sliter på kroppen.

Jag ser fram emot att ta med er på resan till Villaitana! Och självklart tar vi med och använder oss av TrackMan som hjälpmedel.

För den som inte nöjer sig med golf finns padelbanor på den högklassiga anläggningen som våra resenärer kan använda utan extra kostnad! Vill man hellre relaxa i spa-avdelningen efter golfen gör man det.

Vad ingår i resan?

Pris: 15.995:-
 • 7 nätter i dubbelrum
 • 7 frukostar och 5 middagar
 • 5 st greenfee
 • 2 tim daglig träning inkl. rangebollar
 • Gratis Padel i mån av plats (finns 6 padelbanor)
 • Flyg & flygskatt
 • Bagage + transport av golfbag
 • Flygplatstransfer
 • Service av PGA pron Marcus Jonsson
 • Service av Golf Plaisirs golfvärd

  Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
  Integritetspolicy