fbpx

Via våra TrackMan-simulatorer får du tillgång till 270+ banor från världens alla hörn. Vilka är dina favoriter? Var med och tävla och vinn Säsongskort, RCT-bollar och Online-lektioner!

Tävling:
Skriv om vad du gillar mest med simulatorgolf, samt ange dina 3 favoritbanor i TrackMan från olika världsdelar.

Priser

Oavsett om du är medlem eller inte kan du vinna grymma priser för att få ut det mesta av simulatorgolfsäsongen. Vi väljer ut de 2 bästa motiveringarna där vinnarna får Säsongskort+ och Säsongskort som gäller t.o.m. sista april. Dessutom blir det inte mindre än 6 st utlottningspriser. Var med och tävla senast 31/1 -24. Vinnare kontaktas inom ett par arbetsdagar via e-post.

1 st Säsongskort
1 st Säsongskort+
3 st Online-lektion (utlottningspriser)
3 st Pro V1 RCT-bollar (utlottningspriser)

Sprid ordet

Om du blir utvald eller vinner ett utlottningspris hoppas vi att du vill vara med och sprida ordet om dina val av banor och vad du gillar mest med simulatorgolf! Alla vinnare kommer ombedjas att ställa upp på en intervju eller skicka in en video där du berättar om det du svarat i tävlingen. Svar och motiveringar kommer också kunna användas för att lyfta fram reviews av banor eller användas som testemonials i våra olika medier.

2 av våra favoritbanor just nu. Vilka är dina?

Murfield Village är Jack Nicklaus egna bana där PGA Touren gör återkommande besök varje år

Marco Simone är en av fler Ryder Cup-banor du kan spela i TrackMan

Smarta appar att ladda ner för att få ut maximalt av din upplevelse

TrackMan-appen

TrackMan Golf är appen som håller koll på ditt TrackMan-HCP och alla aktiviteter du gör. Appen underlättar även att spela i inloggat läge när du är på en simulator.

Sweetspot

Sweetspot är det bokningssytem vi använder för boka tider på våra anläggningar. Du behöver ha ett Sweetspotkonto för att boka och betala dina bokade tider.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy