fbpx
VÄLKOMMEN TILL ETT AV VÅRA 19 CENTER

INOMHUSGOLFENS DAG

22 OKT 2022


Välkommen på öppet hus

Inomhusgolfens dag är ett initiativ från TrackMan och går av stapeln över hela Norden den 22 oktober. Våra 19 IGG-center erbjuder gratis spel mellan kl 10-16.

Dagen är framförallt till för dig som inte provat simulatorgolf tidigare, men alla är lika välkomna!

Boka gratis eller droppa in

Varje center har 2 simulatorer som är öppna för drop-in kl 10-16. Där kan man prova de olika funktionerna och vara med på tävlingar i Closest to the Pin och Bulls Eye. Tävlingarna är även de gratis att vara med i och man kan vinna fina priser! Det enda man behöver göra för att spela gratis är att följa @indoorgolfgroup eller ert lokala centers konto på Instagram och visa upp att man följer i entrén. Gäller även för gratisbokningar mellan kl 10-16.

Ert sällskap kan boka en egen simulator i 2 timmar – helt gratis. Läs hur du gör för att boka tid längre ner. Varje pass inleds med en introduktion om systemet av våra golfvärdar, sen kan man fritt använda de olika funktionerna: Course Play, Driving Range, Magic Pond (för barnen), Hit It (Longest Drive), Bulls Eye, Closest to the Pin, Capture the Flag mm!

Så här gör du för att boka tid

Bokningssystemet vi använder heter Sweetspot. Du kan antingen ladda ner och boka i deras app, eller boka online via knappen nedan. Du måste skapa ett eget konto för att kunna boka en tid, och för att kunna boka 2 timmar kostnadsfritt ska du ange följande kod på den tid du vill boka:

Kl 10-12 kod: INDOORDAY10
Kl 12-14 kod: INDOORDAY12
Kl 14-16 kod: INDOORDAY14

WOW! Vilken succé! Nästan alla tider mellan 10-16 gick åt som sol i smörsken. För dig som ändå vill prova på eller testa på en annan tid som passar dig bättre så använd koden MULLIGAN50 som ger 50% rabatt på din första timme. Koden gäller t.o.m. 31/10

Golfsimulator – TrackMan 4

På alla Indoor Golf Group-center har vi mellan 4-14 golfsimulatorer av modellen TrackMan 4, ansedd som marknadens bästa golfsimulator.

TrackMan utvecklades initialt för professionella golfspelare och golftränare som ett avancerat träningshjälpmedel, men de senaste åren har TrackMan satsat mer och mer på inomhusgolf och att bli ett verktyg som uppskattas lika mycket av alla golfare! Med den senaste mjukvaruuppdateringen TPS 9 har TrackMan 4 blivit den ultimata nöjesmaskinen för alla golfälskare.

Den avancerade doppler radar-teknologin mäter 1) klubbans alla vinklar i 3 dimensioner genom träffzonen ner på 0,1 grader och 2) bollens utgångshastighet och spinn när den lämnat klubbladet. Med hjälp av datan kan bollflykten simuleras med en felmarginal på en halvmeter på två hundra meter, både i längd och sidoskruv.

Välkommen till ett av våra 19 center! *Ett fåtal center kommer inte ha öppnat för säsongen när Inomhusgolfens dag går av stapeln – du ser alla våra center och vilka som är öppna HÄR.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy