fbpx
VÄLKOMMEN TILL ETT AV VÅRA 20 CENTER

INOMHUSGOLFENS DAG

21 OKT 2023


Välkommen på öppet hus

Inomhusgolfens dag är ett initiativ från TrackMan som markerar startskottet för när golfsäsongen inomhus börjar på allvar, och väderförhållandena blir sämre ute. Indoor Golf Day går av stapeln över hela Norden den 21 oktober 2023. Indoor Golf Groups 20 center över hela Sverige erbjuder gratis spel och öppet hus mellan kl 10-18.

Dagen är framförallt till för dig som inte provat simulatorgolf tidigare, men alla är lika välkomna för att kicka igång Indoor Golf-säsongen!

Boka 2 tim gratis eller droppa in

På alla våra center kan ert sällskap (upp till 4 pers) boka en egen simulator i 2 timmar – helt gratis. Läs hur du gör för att boka tid längre ner. Det enda ni behöver göra för att spela fritt är att följa @indoorgolfgroup på Instagram (eller ert lokala centers konto) och visa upp att ni följer oss för golfvärden i entrén.

Varje 2-timmarspass inleds med en introduktion om systemet av våra golfvärdar, sen kan man fritt använda de olika funktionerna: Course Play (250+ banor t ex Barsebäck, St Andrews, Pebble Beach), Driving Range, Magic Pond (för barnen), Hit It (Longest Drive), Bulls Eye, Closest to the Pin, Capture the Flag, Putting Performance, Streets of Neon (minigolfspel) mm!

Vi rekommenderar att ni använder era egna klubbor, men man kan hyra set eller låna enstaka klubbor på alla våra center. Kontakta ditt lokala center för mer info.

Varje center har även 2 simulatorer reserverade som är öppna för drop-in-spel kl 10-18. Där kan man prova de olika funktionerna i TrackMan en kortare period och vara med på tävlingar i Closest to the Pin och Bulls Eye.

Tävlingarna är gratis att vara med i och man kan vinna fina priser! Det enda du behöver göra för provspela fritt är att följa @indoorgolfgroup på Instagram (eller ditt lokala centers konto) och visa upp att du följer oss för golfvärden i entrén.

Så här gör du för att boka tid

Bokningssystemet vi använder heter Sweetspot. Du kan antingen ladda ner och boka i deras app, eller boka online via knappen nedan. Du måste skapa ett eget konto för att kunna boka en tid, och för att kunna boka 2 timmar kostnadsfritt ska du ange följande kod på den tid du vill boka:

Kl 10-12 kod: IGD2310
Kl 12-14 kod: IGD2312
Kl 14-16 kod: IGD2314
Kl 16-18 kod: IGD2316

För dig som vill prova spela simulatorgolf på en annan tid kan du använda koden MULLIGAN50 när du bokar, som ger 50% rabatt på din första timme. Koden gäller tillsvidare och kan användas en gång per person.

Golfsimulator – TrackMan 4

På alla Indoor Golf Group-center har vi mellan 4-14 golfsimulatorer av modellen TrackMan 4, ansedd som marknadens bästa launch monitor och golfsimulator.

TrackMan-tekniken utvecklades initialt för professionella golfspelare och golftränare som ett avancerat träningshjälpmedel, men de senaste åren har TrackMan själva satsat mer och mer på inomhusgolf när de sett potentialen i hur stor marknaden för simulatorgolf kommer att bli! Med den senaste mjukvaruuppdateringen TPS 10 som lanseras inför säsongen 23/24, är TrackMan 4  den ultimata nöjesmaskinen för alla golfälskare.

Den avancerade doppler radar-teknologin mäter 1) klubbans alla vinklar i 3 dimensioner genom träffzonen, ner på 0,1 grader och 2) bollens utgångshastighet, riktning och spinn när den lämnat klubbladet. Med hjälp av datan kan bollflykten simuleras med en felmarginal på en halvmeter på två hundra meter, både i längd och sidoskruv.

Välkommen till ett av våra 20 center! *Ett fåtal center kommer inte ha öppnat för säsongen när Inomhusgolfens dag går av stapeln – du ser alla våra center och vilka som är öppna HÄR.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy