fbpx
VÄLKOMMEN TILL ETT AV VÅRA 20+ CENTER
Kom in och prova på!
Lördagen den 21 oktober 2023


Välkommen på öppet hus

Inomhusgolfens dag är ett initiativ som markerar startskottet för när simulatorgolfsäsongen börjar på allvar. Indoor Golf Day 2023 går av stapeln över hela Sverige den 21 oktober och Indoor Golf Groups 20+ center har öppet hus mellan kl 10-16 med gratis prova-på och möjlighet att boka 2 tim spel för priset av 1.

Dagen är framförallt till för nya simulatorgolfare, men alla är lika välkomna för att kicka igång säsongen!

2 för 1

Mellan kl 10-16 kan ert sällskap kan boka en egen simulator i 2 timmar för priset av 1. Läs hur ni gör för att boka längre ner.

Varje 2-timmarspass inleds med en kort introduktion om Trackman, sen kan man fritt använda de olika funktionerna: Spela på bana (250+ banor), Driving RangeBulls Eye, Closest to the Pin, Hit It(Longest Drive), Capture the Flag, Putting Performance, Scrapyard (för barn/nybörjare), Magic Pond (för barn), Streets of Neon (minigolfspel) mm!

Vi rekommenderar att ni är max 3 spelare per simulator och använder egna klubbor. Man kan hyra set eller låna enstaka klubbor – kontakta ditt lokala center för mer info.

Kom och testa gratis på drop-in

Varje center har även simulatorer reserverade som är öppna för drop-in-spel kl 10-16. Där kan man prova de olika funktionerna i TrackMan en kortare period och vara med på tävlingar i Closest to the Pin (3 slag).

Tävlingen är gratis att vara med i och man kan vinna priser! Det enda du behöver göra för provspela fritt och/eller vara med i tävlingen är att följa @indoorgolfgroup på Instagram (eller ditt lokala centers konto) och visa upp att du följer oss för golfvärden på plats.

Så här gör du för att boka tid

Bokningssystemet vi använder heter Sweetspot. Du kan antingen ladda ner och boka i deras app, eller boka online här via hemsidan. Du måste skapa ett eget Sweetspot-konto för att kunna boka, och för att få 2 timmar för priset av 1 ska du ange kod: IGD2023 när du bokar någon av tiderna:

Kl 10-12
Kl 12-14
Kl 14-16

För dig som vill prova spela simulatorgolf på en annan tid kan du använda koden MULLIGAN50 när du bokar, som ger 50% rabatt på en timme.

Golfsimulator – TrackMan 4

På alla Indoor Golf Group-center har vi mellan 3-15 golfsimulatorer av modellen TrackMan 4, ansedd som marknadens bästa launch monitor och golfsimulator.

TrackMan-tekniken utvecklades initialt för professionella golfspelare och golftränare som ett avancerat träningshjälpmedel, men de senaste åren har TrackMan själva satsat mer och mer på inomhusgolf när de sett potentialen i hur stor marknaden för simulatorgolf kommer att bli! Med den senaste mjukvaruuppdateringen TPS 9.3 som lanserats inför säsongen 23/24, är TrackMan 4  den ultimata nöjesmaskinen för alla golfälskare.

Den avancerade doppler radar-teknologin mäter 1) klubbans alla vinklar i 3 dimensioner genom träffzonen, ner på 0,1 grader och 2) bollens utgångshastighet, riktning och spinn när den lämnat klubbladet. Med hjälp av datan kan bollflykten simuleras med en felmarginal på en halvmeter på två hundra meter, både i längd och sidoskruv.

Välkommen till ett av våra 20 center! *Ett fåtal center kommer inte ha öppnat för säsongen när Inomhusgolfens dag går av stapeln – du ser alla våra center och vilka som är öppna HÄR.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy