fbpx
VINN EN RESA TILL PRAIA D'EL REY

HOLE IN ONE-TÄVLING

PÅGÅR 1 OKT - 29 MARS

Tävlingen är avgjord – Grattis Magnus Rosenstråle från Nacka Indoor Golf som vann resan med Golf Plaisir!

Gör HIO på ett IGG-center för chans att vinna resa till Praia D’El Rey!

OBS! FÖRLÄNGT DATUM – KVALA IN TILL FINALEN FRAM TILL 29:e MARS

Indoor Golf Group har nyligen inlett samarbete med Sveriges största golfresebyrå Golf Plaisir. Förutom våra stora Golf Plaisir-resetävlingar i december och februari pågår en HIO-tävling från 1 okt till 15 mar där alla som gör Hole-In-One möts i finalspel 1 april och gör upp om en resa till fantastiska Praia D’El Rey i Portugal.

Anmäl dig gratis via knappen nedan för att vara med på HIO-tävlingen

Spela inloggad på din TrackMan-profil

För att kunna gå till finalspel måste du vara anmäld till HIO-tävlingen (det är gratis) och spela i inloggat läge på din TrackMan-profil. Det är viktigt för att vi ska kunna validera alla HIO’s även på obemannade tider. Kom ihåg att logga in inför varje runda du startar!

I videon nedan förklarar vi hur du gör för att logga in på din TrackMan-profil och vilka fördelar i övrigt det ger dig.

Registrera din Hole-In-One

När lyckan är framme är det viktigt att komma ihåg ett par saker förutom Champagne-firandet!

1
Ta en bild på ditt TrackMan-scorekort eller projektorduk

2
Maila till kundservice@indoorgolfgroup.se. I mailet ska du uppge på vilken anläggning du gjorde din hole-in-one på och bifoga en bild på ditt scorekort/projektorduk. I mailet måste du även uppge din mailadress för ditt TrackMan-konto. I ämnesraden skriver du ”Golf Plaisir HIO-tävling”.

Tävlingsperiod: 1 oktober 2022 – 29 mars 2023 Final: 1 april klockan 10:00, 18 hål netto i TrackMan

Förstapris: Vinnaren får en resa till Praia D’El Rey som ligger utanför Lissabon i Portugal. Vinsten gäller för en person och innehåller: flyg, transfer, 7 dagars boende, halvpension och 5 greenfee. Resan ska nyttjas under våren eller hösten 2023 under den period som Golf Plaisir har färdigarrangerade golfresor. Flyg och avresedag gäller endast för Golf Plaisirs förbokade veckopaket. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

Smarta appar att ladda ner för att få ut maximalt av din upplevelse

Sweetspot

Sweetspot är det bokningssytem vi använder för boka tider på våra anläggningar. Du behöver ha ett Sweetspotkonto för att boka. Det är där du betalar dina bokade tider och det är även där du använder din rabattkod för att boka tävlingsomgången med 50% rabatt.

GolfGameBook

Golf GameBook är det scoring-app vi använder. Ni kommer kunna följa ert eget resultat och alla deltagare resultat löpande i golfappen Golf GameBook där all officiell scoring görs.

Trackman-appen

TrackMan Golf är appen som håller koll på alla dina TrackMan-aktiviteter. Appen underlättar också väsentligt att spela i inloggat läge när du är på en simulator.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy