fbpx

Testa dina krafter med Cobras nya driver

Tävla i longdriving och vinn Cobras nya Darkspeed

Cobra har lanserat sin nya driver Darkspeed och i samarbete med den 6-faldiga världsmästaren i longdriving, Sandra Carlborg, har vi tagit fram en tävling där du har chans att vinna den. Tävlingen är öppen för alla och drivern kommer att lottas ut bland alla som ställer upp men det kommer även vara fina priser från Puma Cobra till  topp-3 som slår längst.

Så här går tävlingen till:
Precis som på en riktig longdriving-tävling kommer du att ha 2,5 minut på dig att slå 6 bollar så långt du bara kan. Du får 2 försök att göra ditt absolut bästa. Sandra tipsar om hur du kan slå längre: ”Slå så hårt du bara kan”

Gå med i tävlingen:
1. Gå in på något av Indoors anläggningar.
2. Logga in med ditt Trackman konto och klicka dig vidare till tävlingen under ”Tournaments”

Vinnare av Darkspeed drivern 
Anna Wilk

Lanseringsevent Bromma Indoor Golf

I samband med Darkspeed Longdriving Challenge har vi också ett lanseringsevenemang på Bromma Indoor Golf i Stockholm. Det är ett exklusivt evenemang där du kommer kunna testa Cobras nyheter för 2024 och få tips av Sandra Carlborg i hur du kan slå längre.

I början av kvällen kommer det att vara en  clinic med Sandra där ni har chansen att ställa frågor om longdrive. Dessutom kommer Cobra att prata om deras nya produkter under clinicen så du får fina möjligheter att ta reda på vad som kan göra att du slår längre till sommaren.

Evenemanget är gratis och endast för medlemmar hos oss på Indoor Golf Group. Var snabb till anmälan då det är bara de 30 första som får vara med på detta exklusiva evenemang.

Datum 15/2 kl. 18:00-21:00

Smarta appar att ladda ner för att få ut maximalt av din upplevelse

Sweetspot

Sweetspot är det bokningssytem vi använder för boka tider på våra anläggningar. Du behöver ha ett Sweetspotkonto för att boka och betala dina bokade tider.

GolfGameBook

Golf GameBook är det scoring-app vi använder. Ni kommer kunna följa ert eget resultat och alla deltagare resultat löpande i golfappen Golf GameBook där all officiell scoring görs.

Trackman-appen

TrackMan Golf är appen som håller koll på alla dina TrackMan-aktiviteter. Appen underlättar också väsentligt att spela i inloggat läge när du är på en simulator.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy