fbpx

SÄSONGEN 2023/2024
Anmäl er till omgång 1 senast 10/11!

Seriespel hos Indoor Golf Group

Vårt populära seriespel i formatet matchspel foursome går på alla våra center i Sverige. Säsongen 2023/2024 spelas 2 omgångar och varje omgång pågår 5 veckor, med en match i veckan. Vi kör en omgång innan årsskiftet och en efter.

Prisbord säsongen 2023/2024

Nytt för den kommande säsongens seriespel är att det tävlas om ett gediget prisbord, samtidigt som vi behåller gemenskapen och glädjen i fokus. Det vinnande laget i varje division på alla IGG-center tar sig till finalspel, som spelas samma vecka som den sista matchdagen i respektive omgång. Vi räknar med att c:a 40 lag därmed kommer göra upp om 10 st weekendresor, per seriespelsomång.

Prisbord omgång 1:
10 st weekendresor till premiumdestinationer i Sverige för 2 personer
Fler mindre priser tillkommer

Prisbord omgång 2:
10 st weekendresor till premiumdestinationer i Sverige för 2 personer
Fler mindre priser tillkommer

”Förra vinterns hödpunkt var när vi lärde känna massor med trevligt folk genom seriespelet. Vi vann dessutom några matcher!” – Anna och Thomas, Sisjön Indoor Golf

”Oavsett om man är en tävlingsmänniska eller inte är det ett underbart sätt att spela simulatorgolf på och umgås med likasinnade.” – Anders, Nacka Indoor Golf

Anmälningsavgift:

1790 kr/lag (895 kr/person)
Om du är medlem vid tillfället du anmäler dig till seriespelet får du dessutom 100 kr i spelpott/voucher insatt på ditt Sweetspot-konto att använda vid kommande bokningar.

Spelomgångar säsongen 2023/2024

Omgång 1

Matchstart 14/11
Sista anmälningsdag 10/11

Divisioner och starttider meddelas 11/11

Omgång 2

Matchstart 23/1
Sista anmälningsdag 19/1

Divisioner och starttider meddelas 20/11

Spelform
FOURSOME MATCH, 18 hål utan hcp (med puttning, gimmie <2,4 m). Det lag som vinner matchen eller leder när tiden är slut vinner och tilldelas 1p. Vid lika resultat får man 0,5 p var. Se mer detaljer om spelformen längre ner.

Speltid 2 tim

Speldagar
Div 1 & 2* tisdagar 18:00 – 20:00
Div 3 & 4* tisdagar 20:00 – 22:00
Div 5 & 6* måndagar 18:00 – 20:00
Div 7 & 8* måndagar 20:00 – 22:00

*Det är 6 lag i varje division. Om t.ex. 18 lag anmäler sig består omgången av 3 divisioner. Divisionsindelning sker efter hcp och tidigare resultat. För dig som spelar Seriespelet finns detaljerad information om divisionsindelning, exakt speltid etc på respektive center. Kontakta centerchefen på din anläggning för mer info. Speltider kan skilja sig åt för respektive center. Lycka till!

Mer info om Foursome Match
I foursome spelar två partners tillsammans genom att slå vartannat slag tills man hålat ut. Man slår ut på vartannat hål, dvs den ena spelaren slår alltid ut på udda hål och den andra på jämna.

I matchspel kan man vinna, förlora eller dela ett hål. Om man vinner första hålet är man ”1 upp” och man håller koll på ställningen genom att räkna ”1 upp, 2 upp” osv.

Leder man med t ex 2 upp med 2 hål kvar att spela kan man som sämst dela matchen, då är man ”dormy 2”. Om ett lag leder med t ex 3 upp med 2 hål att spela är matchen avgjord och resultatet blir då 3&2 (3 upp med två hål kvar att spela).

Smarta appar att ladda ner för att få ut maximalt av din upplevelse

Sweetspot

Sweetspot är det bokningssytem vi använder för boka tider på våra anläggningar. Du behöver ha ett Sweetspotkonto för att boka och betala dina bokade tider.

Trackman-appen

TrackMan Golf är appen som håller koll på alla dina TrackMan-aktiviteter. Appen underlättar också väsentligt att spela i inloggat läge när du är på en simulator.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy