fbpx

SÄSONGEN 2022/2023 - Omgång 2
Anmälan är öppen.

Seriespel hos Indoor Golf Group (säsong 2022/2023)

Vårt populära seriespel i spelform matchspel foursome spelas på alla våra center i Sverige. Säsongen 2022/2023 spelar vi 3 omgångar. Varje omgång pågår 7 veckor och vi kör en omgång innan årsskiftet och två efter. Varje omgång i Seriespelet pågår i 7 veckor.

Anmälningsavgift:
2000 kr/lag
(1000 kr/person)

Medlemmar har 250 kr rabatt på priset, som man erhåller genom att tilldelas en spelpott till sitt Sweetspot-konto efter betalning av matchspelsavgiften. Om du inte är medlem ännu men vill anmäla dig till Matchspelet nu – tveka inte, i sådana fall lägger vi till 250 kr på ditt Sweetspotkonto efter du har blivit medlem. Köp ditt medlemskap här.

Spelomgångar säsongen 2022/2023

Omgång 1

Matchstart 7/11
Sista anmälningsdag 1/11
PÅGÅR NU – ANMÄLAN STÄNGD

Omgång 2

Matchstart  16/1
Sista anmälningsdag 11/1
ANMÄLAN ÄR NU ÖPPEN

Omgång 3

Matchstart: Utannonseras inom kort

Spelform
FOURSOME MATCH, 18 hål utan hcp, med puttning (gimmie <2,4 m). Det lag som vinner matchen eller leder när tiden är slut vinner och tilldelas 1p. Vid lika resultat får man 0,5 p var. Se mer detaljer om spelformen längre ner.

Speltid 1,5 tim

Speldagar
Div 1 & 2* måndagar 18:00 – 19:30
Div 3 & 4* måndagar 19:30 – 21:00

OBS! I Linköping spelas Seriespelet tisdagar

* För dig som spelar Seriespelet så finns detaljerad information om exakt spelstart på respektive center. Spelstart kan skilja sig åt för respektive center. Lycka till!

Mer info om Foursome Match
I foursome spelar två partners tillsammans genom att slå vartannat slag tills man hålat ut. Man slår ut på vartannat hål, dvs den ena spelaren slår alltid ut från udda hål och den andra från jämna.

I matchspel kan man vinna, förlora eller dela ett hål. Om man vinner första hålet är man ”1 upp”, och håller koll på ställningen genom att räkna ”1 upp, 2 upp” osv.

Leder man med t ex 2 upp med 2 hål kvar att spela kan man som sämst dela matchen, då är man ”dormy 2”. Om ett lag leder med t ex 3 upp med 2 hål att spela är matchen avgjord och resultatet blir då 3&2 (3 upp med två hål att spela).

Smarta appar att ladda ner för att få ut maximalt av din upplevelse

Sweetspot

Sweetspot är det bokningssytem vi använder för boka tider på våra anläggningar. Du behöver ha ett Sweetspotkonto för att boka och betala dina bokade tider.

Trackman-appen

TrackMan Golf är appen som håller koll på alla dina TrackMan-aktiviteter. Appen underlättar också väsentligt att spela i inloggat läge när du är på en simulator.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy