fbpx
Powered by Matchplay Sweden

Matchplay Indoor – tävlingen för både privatpersoner och företag!

Matchplay Indoor är ett initiativ av Matchplay Sweden, Indoor Golf Group och RUFF.  Det är en matchspelstävling med hcp i mixade tvåmannalag som pågår 8 januari till 14 april och avslutas med finalspel på Bromma Indoor Golf. Det vinnande laget får åka med Matchplay Sweden till utlandsfinal hösten 2024 där flyg, hotell och spel ingår.

 • Anmälan: Sker på Matchplays hemsida
 • Startavgift: 495 kr/lag
 • Simulatorhyra: 20% rabatt på ordinarie priser vid kod hos IGG och RUFF (eller gällande medlemspriser/säsongskort)
 • Spelform: Tvåmanna Matchspel Bästboll Netto, utan puttning (Autor – fixed), mixade lag
 • Speldatum: 8 jan – 14 april
 • Kvalspel & Andra chansen: Spelas på Landeryds GC – Masters & Barsebäck Ocean Course i TrackMan
 • Finalspel: 20-21 april på Bromma Indoor Golf (8 lag – hotell & speltid är kostnadsfritt i finalspelet!)
 • 1:a pris: Utomlandsresa hösten 2024 med deltagande i Matchplay Swedens finalspel (utomhustävlingen)
 1. GENERELLT Matcherna spelas på Indoor Golf Group- eller RUFF-center. Du och din medspelare spelar matchspel mot 2 andra i motståndarlaget på plats  samma simulator. Ni får era motspelare tilldelade vid varje omgångs lottning och kan se direkt på vår sajt vilka ni ska möta och vilket närmsta center är. Lagen bestämmer speltid tillsammans och delar på kostnaden för hyra av simulator.
 2. ANMÄLAN Steg 1 är att anmäla dig som spelare under ’Anmälan’ där du direkt får besked om du är kvalificerad. Du blir sedan inloggad för att påbörja ditt lagbygge. Inget förbinder dig att betala för ditt lag i detta läge. Anmälan stänger den 5 januari 2023.
 3. SKAPA DITT LAG Nu ska du som lagkapten skapa ditt lag och väljer typ av lag (privat/företag), lagmedlem och på vilken inomhusanläggning ni vill spela era hemmamatcher. Du måste veta din lagkamrats golf-ID för att kunna välja lagkamrat. I sista steget betalar du med Swish (privatpersoner) eller faktura (företag).
 4. LOTTNING Efter anmälans utgång görs lottningen för den första omgången och där tas det hänsyn till att alla lag ska få så kort resa som möjligt. Du kommer få information via mail samt på matchplay.se när lottningen är klar och du kan då se vilket lag ni kommer möta.
 5. SPELA MATCHER Varje match måste spelas inom den period som anges för den lottande omgången. På matchplay.se kommer du kunna se vilket lag ni ska möta samt kontaktuppgifter. Fram till Sverigefinalen betalar ni själva för tidsbokning av inomhusanläggningen. All score förs med vårt digitala scorekort.
 6. SVERIGEFINAL spelas 20-21 april 2024 på Indoor Golf Group i Bromma, Stockholm. Matchplay Indoor står för boende och spelkostnader i finalen.
 7. UTLANDSFINALEN Det vinnande laget i Sverigefinalen åker med Matchplay Sweden till utlandsfinal hösten 2024. Flyg, hotell och allt spel ingår för laget.

Vill du ha mer info om tävlingen? Läs Matchplay Swedens FAQ

Smarta appar att ladda ner för att få ut maximalt av din upplevelse

Sweetspot

Sweetspot är bokningssystemet som används av både RUFF och Indoor Golf Group. Du behöver ha ett Sweetspotkonto för att kunna boka tid.

Trackman-appen

TrackMan Golf är appen som håller koll på alla dina TrackMan-aktiviteter. Appen underlättar också väsentligt att spela i inloggat läge när du är på en simulator.

  Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
  Integritetspolicy